NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Professional Straightening
Iron

NEWSHA Professional Straightening Iron

€ 119,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
S-29204

gegevens

Nein

How To Use

Step 1
Nein
Step 2
Nein
Step 3
Veelzijdige stylingopties dankzij de gemakkelijk glijdende, extra brede stylerplaten. De NEWSHA stijltang is dé professionele stijltang speciaal voor dik en lang haar.
Step 4
Stap 1: Föhn je haar 100%.
Step 5
Stap 2: Verdeel vervolgens het haar in verschillende passés en gebruik hittebescherming.
Step 6
Stap 3: Stijl zoals gewoonlijk.
Alle blondines weten dat hun haar bijzonder hoge eisen stelt nadat het is gebleekt. Als het niet goed wordt verzorgd, drogen de punten snel uit en wordt het haar pluizig, dof en dof. Om je haar van dit alles te ontzien, hebben we speciaal voor deze eisen deze set samengesteld.
Met onze Love#VolumeHair-Set krijgt je haar ook nog eens XXL volume, want volume begint bij de juiste verzorging. Onze hoogwaardige en zeer effectieve ingrediënten en verzorgende stoffen geven je haar niet alleen merkbaar meer volheid en veerkracht, maar hebben ook een herstellende werking voor een optimale verzorging.
Zon, wind en zeewater kunnen het haar op vakantie zwaar belasten. De #LoveHoliday-set bevat alle belangrijke benodigdheden in een comfortabel reisformaat, zodat je je favoriete producten niet hoeft te missen als je onderweg bent.
Met de NEWSHA Love # ColoredHair - Set hebben we voor jou een ideale verzorgings- en stylingset gecreëerd, die optimaal is afgestemd op de behoeftes van gekleurd haar. Onze hoogwaardige en zeer effectieve ingrediënten en verzorgende stoffen voorzien je haar niet alleen van belangrijke voedingsstoffen, ook je hoofdhuid wordt beschermd door de hydraterende werking van de natuurlijke ingrediënten.
We staan ​​al lang bekend als specialisten in haarverzorging - met de Love # DeepCleansing & Care-set krijg je nu een selectie van onze meest effectieve en populaire producten waarmee je je haar op professioneel niveau kunt verzorgen en je haarroutine kinderspel kunt maken.
NEWSHA staat al bekend als Hair-Rescue expert, nu hebben we onze ultieme verzorgingsbehandeling voor u thuis gecreëerd. De Love # HairRescue - Set versterkt je haar merkbaar en geeft het een stralende en gezonde uitstraling. Gespleten haarpunten en haarbreuk worden gestopt.
Met onze Love Curls For The Girls - Set krijg je een exclusieve verzorgings- en stylingset voor perfect krullend haar in kapperskwaliteit. Onze hoogwaardige en zeer effectieve ingrediënten en verzorgende stoffen voorzien je haar niet alleen van belangrijke voedingsstoffen, ook je hoofdhuid wordt beschermd door de hydraterende werking van de natuurlijke ingrediënten.
Op basis van ons gehypte NEWSHA straightening-systeem hebben we met de Love Smooth Hair - Set een verzorgings- en stylingroutine gecreëerd, die voor elk haartype heerlijk glad, glanzend en soepel haar tovert.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA Professional Straightening Iron
jouw feedback