NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beschadigd haar

NEWSHA Beschadigd Haar

Overleg voor

BESCHADIGD HAAR

Repareren | Voedend | Hydraterende

NEWSHA Beschadigd Haar

Overleg voor

BESCHADIGD HAAR

Repareren | Voedend | Hydraterende

Jouw weg naar echt gezond haar begint met de juiste voeding en eindigt met de juiste haarverzorging.

Allereerst is je haarstructuur genetisch bepaald, daar heb je helaas geen invloed op. Dus als je je pluizige, weerbarstige haartextuur van een ouder hebt doorgegeven, kun je er niet (veel) aan doen, maar er zijn dingen die je kunt doen om je haar gezond te houden.

 

BESCHADIGD HAAR

Hoe weet ik of ik beschadigd haar heb?

Wanneer ons haar gezond is, voelt het zacht en zijdeachtig aan. Als het haar zwaar gestrest is, wordt het ruwer, doffer en doffer. Beschadigd haar herken je ook aan de volgende symptomen, zoals:

Haarbreuk
Slechte kambaarheid
Gespleten punten
Mat haar
Gebrek aan glans

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Haircare Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Haircare Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

für dich da.  

In der Zwischenzeit freuen wir uns aber natürlich ebenfalls auf deine Fragen.

Haarpflege Beratung – Strapaziertes Haar

WAT ZIJN DE REDENEN VOOR MIJN BESCHADIGDE HAAR?

Er zijn veel redenen die ervoor kunnen zorgen dat je gebroken haar moet repareren. Sommige redenen hebben trouwens niet eens direct met het haar te maken.

1

Gezond haar is altijd een weerspiegeling van uw algehele welzijn. Dus als je je niet lekker voelt, als je een slechte gezondheid hebt of extreem gestrest bent, zie je dat snel in je haar.

2

Een veelvoorkomende reden is het verkeerde dieet. In feite beschadigt een gedeeltelijk ongezond dieet het haar van binnenuit en laat daar dramatische sporen achter.

3

Ons haar heeft enorm te lijden van verkeerd kammen. In principe moet je je haar niet vanaf de anzet kammen. Dit trekt veel haren uit. Het is het beste om eerst de punten te kammen en dan voorzichtig naar de aanzet toe te werken.

4

Het ontkrullen beschadigt ook onnodig het haar. Beschadigd haar redden betekent ook een tijdje zonder de stijltang. De föhn moet ook minimaal 10 tot 20 cm van het haar verwijderd zijn.

WAT GEBEURT ER MET HAAR ALS HET BESCHADIGD IS?

Haarpflege Beratung – Fettiger Haaransatz 1. Fehler

De vezelstam in het haar is ontregeld omdat het haar aan de binnenkant wordt aangevallen door invloeden van buitenaf en de keratinekern wordt beschadigd. Het haar heeft noch spanning, noch scheurvastheid, noch elasticiteit. Dit kan leiden tot haarbreuk, gespleten punten en dergelijke.

Haarpflege Beratung – Fettiger Haaransatz 2. Fehler

Er ontstaan gaten en scheuren in het haar, waardoor het haar broos, poreus en dof wordt.

3

Gezond haar heeft een pH van 5,5. Hoe meer het haar beschadigd is, hoe alkalischer het haar en de opperhuid open. Om de PH in evenwicht te brengen, hebben we een product nodig met een zeer zure PH om de cuticula te sluiten.

Haarpflege Beratung – Gesundes Haar: Good to konw

Alleen in een gesloten nagelriemlaag kunnen verzorging en voedingsstoffen hun maximale houdbaarheid en het grootst mogelijke effect bereiken.

De juiste verzorging voor beschadigd haar

Wat is de beste haarverzorging voor beschadigd haar? Naast het voorkomen van haarbeschadiging zijn er verzorgingsbehandelingen die speciaal zijn ontwikkeld voor beschadigd haar.

Hydraterende shampoos
Gestresst haar heeft een extra portie verzorging nodig, dus let goed op de ingrediënten. Voedende ingrediënten zoals amandelmelk of aloë vera zijn ideaal voor je haar. Deze zorgen voor een geweldige vochtboost, voeden droge haarspetters en helpen het te regenereren.

GENTLE CARE SHAMPOO

Het reinigt je haar op een bijzonder milde manier, kalmeert de haarstructuur en voorkomt irritatie van de hoofdhuid. De zachte formule maakt het bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. De rijke en hydraterende amandelmelk herstelt de structuur van droog haar en zorgt tegelijkertijd voor maximale soepelheid.

Haarpflege Beratung – Gesundes Haar: Gentle Care Shampoo & Color Protect Shampoo

COLOR PROTECT SHAMPOO

De milde formule reinigt je haar bijzonder zacht. Bekend als een vochtinbrengende crème, versterken de aloë vera-extracten de glans van het haar. De aloë vera gel heeft een kalmerende werking op geïrriteerde hoofdhuid en is tevens een rijke bron van vocht en soepelheid. Door het intense vocht is het ook een effectief beschermend schild voor een intense haarkleur.

NEWSHA
TIP

Als vooral de punten van je haar droog en gestrest zijn, zal een anti-split wash op lange termijn helpen. Het schuim dat bij het spoelen in de tips komt, is voldoende om schoon te maken. Doordat er niet onnodig vet uit de lengtes wordt verwijderd, blijft het haar op den duur gezonder.

Sind vor allem deine Haarenden trocken und strapaziert, hilft langfristig eine Anti- Spliss-Wäsche. Der Schaum, der beim Ausspülen in die Spitzen gelangt, reicht zur Reinigung vollkommen aus. Weil den Längen dadurch nicht unnötig Fett entzogen wird, bleiben die Haare auf Dauer gesünder.

Het wonderwapen
voor
beschadigd haar

Haarpfkege Beratung – Feines Haar: Intense Repair Boost

De Intense Repair Boost in combinatie met de NEWSHA behandelingen laat al deze zorgen verdwijnen en geeft je direct gezond en mooi haar. Vraag je je af hoe je dit moet doen? Wij leggen het je uit!

DE EFFECTEN VAN DE INTENSE REPAIR BOOST:

Chemische, thermische en omgevingsinvloeden kunnen het haar belasten en aantasten. Het resultaat: de keratinekern in het haar is beschadigd, er ontstaan ​​gaatjes en barstjes aan de binnenkant van het haar, waardoor het haar broos, poreus en dof wordt. De Intense Repair Boost heeft een zeer zure PH-waarde, die extreem van toepassing is op de schubbenlaag en het haar van binnenuit duwt, op deze manier kunnen de verzorging en voedingsstoffen beter worden ingebracht. Daarnaast slaat het de verloren basisstoffen van het haar weer op in het haar. Dankzij de aminozuren en eiwitten die het bevat, dringt het diep door in het haar en vult het de gaten en kieren. Dit herpositioneert en reorganiseert de vezelstam, waardoor het haar stabiliteit en veerkracht krijgt.

Het resultaat: merkbaar sterk, gezond en geregenereerd haar.

>> Slaat aminozuren en eiwitten op in het haar
>> Onmiddellijk reparatie-effect
>> Stopt gespleten haarpunten en haarbreuk
>> Verbetert de scheurvastheid van het haar
>> Geeft het haar stabiliteit en veerkracht
>> Hydrateert het haar
it

INTENSE REPAIR BOOST

INTENSE REPAIR BOOST


De zeer effectieve booster laat je haar direct beter aanvoelen en maximaliseert het verzorgende effect van de NEWSHA behandelingen en maskers. Het haar wordt direct gevoeld en zichtbaar versterkt en de scheurvastheid van het haar wordt verhoogd.

Der hoch wirksame Booster sorgt unmittelbar für ein besseres Haargefühl und maximiert den Pflege-Effekt der NEWSHA Treatments und Masques. Das Haar wird sofort fühl- und sichtbar gestärkt und die Reißfestigkeit des Haares wird erhöht.

Intense Repair Boost

TREAT YOUR HAIR RIGHT

PERFECTE ZORG

Na elke haarwassing dient je een voedende behandeling te gebruiken. Het kiezen van de juiste behandelingen en maskers is des te belangrijker voor gestrest haar, zodat de verzorgende stoffen diep in het haar kunnen doordringen en het haar zo belangrijke voedingsstoffen krijgt voor het herstellen van het haar.

Die Wahl der richtigen Treatments und Masques ist nun umso wichtiger, da die Pflegestoffe tief in das Haar eindringen und die Haare somit wichtige Nährstoffe erhalten, die deine strapazierten Haare benötigen.

Haarpflege Beratung – Gesunde Haare: Die perfekte Pflege

FLAWLESS REPAIR TREATMENT

De lichte, herstellende behandeling versterkt structureel beschadigd haar. Dankzij de soja-eiwitten en het waardevolle collageen dat het bevat, wordt het haar diep gevoed en opgebouwd. Collageen werkt als een antioxidant, waardoor het haarzakjes kan herstellen die zijn beschadigd door vrije radicalen. Dit verlicht problemen zoals haarbreuk en geeft je haar een zijdezacht resultaat.

DEEP TREATMENT MASQUE

Het rijkste haarmasker herstelt het haar van binnenuit dankzij de speciale mix van waardevolle sheaboter en olijfbladextracten en verrijkt het met vocht. Je haar wordt merkbaar sterker, gezonder en vitaler. Ideaal voor droog en beschadigd haar. Shea-kernels maken dit masker zo speciaal. De kleine zaden bieden de geconcentreerde kracht van antioxidanten, mineralen en vitamines. Shea-pitten bevatten een geconcentreerd aandeel vetzuren. De boter die wordt verkregen uit de shea-pitten heeft een hydraterende werking en gaat zo broos, beschadigd haar tegen

DE KROON VAN JE HYDRATERENDE VERZORGING 

Het gebruik van een conditioner na elke haarverzorging is de sleutel, omdat het de cuticula van het haar sluit om de belangrijke verzorgende stoffen in het haar duurzaam af te sluiten.

SOFT COTTON CONDITIONER

De bijzonder zachte conditioner met delicate katoenextracten voor een maximaal zacht haargevoel. Katoenextracten hebben een kalmerende, hydraterende en structuurverzachtende werking. De milde formule bevordert het herstel van reeds beschadigd haar en beschermt het tegen invloeden van buitenaf. De elasticiteit wordt verhoogd, haarbreuk verminderd en het haar glanzend. De katoenzaadolie is bijzonder rijk aan belangrijke omega-6-vetzuren en is daarom de zachte verzorgingspartner voor droog, beschadigd of gekleurd haar en een gestreste hoofdhuid. De hydraterende eigenschappen hebben een kalmerend effect op de hoofdhuid.

VOEDING IS DE BEGIN VAN GEZONDER HAAR

Het is aangetoond dat haargroei en haarstructuur baat hebben bij een gevarieerde en gezonde voeding. De cellen van de aanzet zijn bijzonder actief en hebben veel energie nodig om gezond haar te vormen. Het is daarom aan te raden om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.

SUPERFOODS VOOR JE HAAR

BIOTINE

Biotine is de sleutel tot gezond haar. Vroeger werd de B-vitamine ook wel vitamine H genoemd omdat het bijdraagt aan de instandhouding van een normale huid en haar. Het lichaam heeft onder andere biotine nodig om keratine te produceren - dit is het hoofdbestanddeel van haar. Biotine wordt in veel voedingsmiddelen aangetroffen, maar meestal alleen in relatief kleine hoeveelheden. Eigeel, sojabonen, rijst, havermout, noten, champignons, maar ook aardappelen, spinazie of tomaten dragen bij aan de biotinevoorziening.

SILICIUM

Het sporenelement silicium geeft de cellen elasticiteit en frisheid. Het mineraal bevordert ook de vorming van collageen en elastaan en zorgt zo voor meer elasticiteit en stevigheid van het haar. Gierst, aardappelen, spinazie, erwten, paprika's, peren, druiven, aardbeien en bananen behoren tot de mogelijke bronnen van het sporenelement. Daarnaast is silicium vaak een bestanddeel van water.

WATER

Het drinken van voldoende water gedurende de dag kan het antwoord zijn op je grootste haarproblemen. Water hydrateert alle lichaamscellen, ook je haar - en zorgt zo voor zachte en soepele manen. Trouwens: als je niet genoeg water drinkt, houdt je lichaam water vast voor andere vitale organen - en stopt het niet in je haar. Met een voldoende watervoorziening voorkom je dus ook haaruitval, dunner worden en haarbreuk.

VITAMINE A

Vitamine A, ook wel retinol genoemd, maakt het haar sterker en gladder. Het stimuleert de haargroei en heeft een positief effect op de vetsynthese in de follikels (de structuren die de haarwortel omringen). De vitamine zit bijvoorbeeld in zoete aardappelen, spinazie, wortelen of boerenkool.

Warmtestyling voor beschadigd haar Waarom niet?

Als je haar van binnen en van buiten goed verzorgd is, is het tijd voor de juiste styling:

Als je je haar na het wassen föhnt, gebruik dan hittebescherming die je haar tijdens het stylen intensief beschermt en verzorgt. Speciale sprays en lotions met geïntegreerde hittebescherming beschermen het haar bij het föhnen tegen uitdrogen
.

NEWSHA
TIP

Zet je föhn op maximaal middelhoog vuur en de laagste ventilatorsnelheid, want hete lucht uit de föhn droogt het haar nog meer uit. Houd de föhn minimaal 15 cm van je hoofd (volgens onderzoek is dichterbij schadelijk) en kam je haar altijd van boven naar beneden. Dit sluit de nagelriem en zorgt voor extra glans.

Haarpflege Beratung – Gesundes Haar: Blowout Spray

BLOWOUT CREAM

De innovatieve formule beschermt je haar tegen de effecten van hitte, kalmeert en maakt de haarstructuur glad en gaat kroezen tegen. De voedende crème overtuigt ook met een betrouwbaar sneldrogend effect. De natuurlijke hazelnootolie gaat kroezen tegen en is het schoonheidsgeheim van deze beschermende föhncrème. Het wordt geactiveerd door warmte en geeft het haar een gladde en zijdeachtige structuur met een mooie grip.

HEAT PROTECTING BLOWOUT SPRAY

HEAT PROTECTING BLOWOUT SPRAY

De spray beschermt je haar betrouwbaar tijdens warmtestyling en voorkomt kroezen zonder het te verzwaren. Je krijgt een betrouwbare grip en een gladde afwerking.

Das Spray schützt dein Haar zuverlässig während des Hitzestylings und beugt Frizz vor, ohne es zu beschweren. Du erhältst zuverlässigen Halt und ein geschmeidiges Finish.

Haarpflege Beratung – Gesundes Haar: Blowout Spray

De perfecte stylingtips voor beschadigd haar

Haarpflege Beratung – Gesundes Haar: Die perfekten Stylingtipps

1 | Droog, lang haar met gespleten punten ziet er vaak wat onverzorgd uit. Kort haar à la Blunt Bob, dat compact op één lengte wordt geknipt, is meestal voordeliger. De kapsel geeft fijn haar ook meer volume.

2 | Ben je dol op je lange haar? Scheid indien nodig met een paar centimeter haar. Zonder gespleten punten ziet het haar er altijd veel netter en dikker uit. Daarnaast is het raadzaam om elke zeven tot acht weken naar de kapper te gaan en de punten te knippen om langdurig gezond haar te hebben.

3 | Vermijd het kleuren van je haar. Vooral agressief bleken kan broze, extreem droge haarpuntjes veroorzaken of verergeren! Als je echter niet zonder bleken kunt, zorg er dan voor dat de kleur niet op de pas gewassen kop wordt aangebracht. Waarom? Want dat belast de hoofdhuid te veel en droogt deze uit. Een dunne film van talg en vet is hier beter.

4 | Vermijd haarelastiekjes met een metalen stuk. Het haar knikt en breekt sneller af. Bovendien moet het haar altijd losjes worden vastgebonden om haarbreuk te voorkomen.

ONTDEK OOK ONZE LOVE SETS - AFGESTEMD OP UW HAARBEHOEFTEN

  1. Beauty Secret tegen
    beschadigd haar - Set
    Ultieme haarreparatie | Diep effectieve haarstructuur
    Versterkt beschadigd haar duurzaam more
    Ultieme haarreparatie | Diep effectieve haarstructuur
    Versterkt beschadigd haar duurzaam
    Regular Price € 131,00 Special Price € 114,00
    Inclusief btw, plus Verzending
  1. Beauty Secret
    Bestseller - Set
    Zorg favorieten | Zorgt voor soepelheid en glans
    Voor verzorgd, gezond haar more
    Zorg favorieten | Zorgt voor soepelheid en glans
    Voor verzorgd, gezond haar
    Regular Price € 110,00 Special Price € 97,00
    Inclusief btw, plus Verzending

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Haircare Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Haircare Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

für dich da.  

In der Zwischenzeit freuen wir uns aber natürlich ebenfalls auf deine Fragen.

Haarpflege Beratung – Strapaziertes Haar
We can't find products matching the selection.