NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Haarverzorgingadvies

NEWSHA Haarpflege Beratung

Het juiste product voor jouw haarbehoeften

De eisen aan haarverzorging zijn zeer gevarieerd en zeer individueel. Mooi haar hangt natuurlijk voor een groot deel af van de keuze van de juiste verzorgings- en stylingproducten. Het is echter altijd belangrijk om te noteren welke haarstructuur je hebt - steil, golvend of gekruld en wat de conditie van je haar is.

Zo is de juiste haarverzorging afgestemd op uw haartype en de individuele eigenschappen van uw haar bepalend om het gewenste verzorgingseffect en de gewenste styling te bereiken. Naast de individuele anatomie van je haar, moeten ook de externe invloeden waaraan je haar wordt blootgesteld een beslissende factor zijn bij het kiezen van de juiste producten. Kleur je al jaren, of gebruik je regelmatig een heattool zoals een stijltang of krultang?


Bij het kiezen van de juiste verzorgings- en stylingproducten is het belangrijk om het gewenste resultaat of de gewenste look te definiëren. Soepel, steil haar? Gebundelde, dynamische natuurlijke krullen? Volume? Of minder last van je snel vette haarlijn?

Ontdek nu de perfecte verzorging voor je haarstructuur:

KRULLEN

Zijn je natuurlijke krullen slap?
Wil je gebundelde, dynamische krullen vol veerkracht?

NEWSHA Haarpflege für Locken

Of het nu gaat om kurkentrekkerkrullen of zachte golven - we houden van alle soorten krullen. Iedereen die van nature gezegend is met krullend haar weet dat de juiste verzorging een must-have is. In tegenstelling tot steil haar, hebben krullen veel meer onderhoud nodig om gezond te blijven. Door de structuur van de krullen is de schubbenlaag van elke haarlok getextureerd. Het resultaat: vocht kan niet worden opgeslagen en het haar is droog en broos.

Conclusie: vooral de geliefde krullende haar heeft een uitgebalanceerde en regelmatige verzorgingsroutine nodig met veel vocht - voor gebundelde, gedefinieerde en dynamische krullen.
.

VETTIGE HAARLIJN

Heb je haar dat snel vet wordt?
Wil je een evenwichtige hoofdhuid?

Snel vettig haar is voor veel vrouwen een absoluut probleem. Was je haar 's ochtends en 's avonds is het weer vezelig. Dit probleem is niet alleen vervelend, maar veroorzaakt vaak ook onzekerheid en ongemak. Om het evenwicht van de hoofdhuid op lange termijn te herstellen, zijn de juiste producten de eerste stap naar verbetering. 

NEWSHA Haarpflege bei fettigem Haaransatz

BESCHADIGD HAAR

Heb je zwaar beschadigd haar?
Wil je een gezonde haarstructuur?

NEWSHA Gesunde Haarstruktur

Je kamt, je stijlt, je kleurt - en aan het eind van de dag ziet je eigen haar eruit als uitgeput stro. Het haar ziet er broos en levenloos uit. Het heeft de neiging om haarpunten te splijten, is niet elastisch en lijkt een echte droge periode te hebben doorstaan. Omdat de cuticula van beschadigd haar open is en borstelig uitsteekt, wordt het licht niet gereflecteerd. Het resultaat: het haar is dof en ziet er oud en gestrest uit. Wat het meest helpt: zorg, zorg, zorg

FIJN HAAR ZONDER VOLUME

Heb je fijn haar zonder volume?
Wil je puur volume?

Wie droomt er niet van volumineus, vol haar? Helaas is de realiteit vaak anders: fijn haar, platte aanzet en de punten die levenloos over het hoofd hangen. Speciale volumeproducten kunnen fijn haar meer volheid en grip geven. Je moet er echter voor zorgen dat je de juiste producten kiest. Oliën, serums en rijke haarmaskers zijn taboe. Het is beter om het bij lichte, niet-verzwarende producten te houden, zoals stylingproducten op poederbasis. Gelukkig heeft NEWSHA de oplossing: zeer effectieve volumehulpjes die u gemakkelijk in uw dagelijkse verzorgingsroutine kunt opnemen.

NEWSHA Volumen pur

NATUURLIJK KROESHAAR

Heb je pluizig kroeshaar?
Wil je een gladde, strakke textuur?

NEWSHA Glatte & geschmeidige Haarstruktur

Is uw haar onhandelbaar, broos, pluizig en zonder glans? De technische term hiervoor is frizz. Zowel krullend als steil haar kan worden aangetast door frizz, hoewel krullend of golvend haar iets vatbaarder is. Frizz geeft in ieder geval aan dat je haar uitgedroogd is en dus een extra dosis verzorging nodig heeft.

VERVAGENDE HAARKLEUR

Heb je dof, futloos haar?
Wil je dat je haarkleur verfijnder wordt, met meer glans en kleurintensiteit?

Ziet uw haarkleur (geverfd of ongeverfd) er vervaagd, dof en flauw uit? Het is normaal dat je haarkleur na verloop van tijd vervaagt en zijn levendigheid verliest. Een opfrissing tussen uw bezoeken aan de kapper kan helpen en uw haarkleur verfijnen. Voor nieuwe glans en kleurdiepte.

NEWSHA Veredelung deiner Haarfarbe

De juiste haarverzorgingsroutine - de sleutel tot droomhaar

Alles voor benijdenswaardig verzorgd haar - ongeacht het haartype - is de juiste haarverzorgingsroutine. Alleen met perfect op elkaar afgestemde producten in de juiste volgorde van aanbrengen kunnen waardevolle ingrediënten het haar binnendringen om hun verzorgende effect effectief te ontplooien. Deze 5 stappen zijn dus onmisbaar om jouw haarwens te realiseren:

1. Shampooing - Schoonmaken en voorbereiden voor onderhoud
2. Behandeling - Intensieve voeding van het haar
3. Sluiten - Afdichting van de verzorgende middelen in het haar
4. Bescherming - Bescherming van het haar tegen de effecten van warmte
5. Afwerking - Kalmeren van de haarstructuur en glans

KRIJG NU PERSOONLIJK ADVIES EN VIND UW PERSOONLIJKE HAARVERZORGINGSROUTINE!

We can't find products matching the selection.