NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Anti vettige haar

NEWSHA Haarverzorgingadvies voor vette haarlijn

Overleg voor

VETTIG HAAR

Evenwichtig | Schoongemaakt | Gewichtloos
NEWSHA Haarverzorgingadvies voor vette haarlijn

Overleg voor

VETTIG HAAR

Evenwichtig | Schoongemaakt | Gewichtloos

SNEL VETTIG HAAR - GEEN BAD HAIR DAYS MEER!

Snel vettig haar is voor veel vrouwen een absoluut probleem. Was je haar 's ochtends als eerste en' s avonds is het weer vezelig. Dit probleem is niet alleen vervelend, maar veroorzaakt vaak ook onzekerheid en ongemak.

MAAR HOE VEROORZAAKT HET WERKELIJK EEN VETTE HAARLIJN?

De talgklieren zijn hiervoor verantwoordelijk. Deze geven via de hoofdhuid talg af in het haar - als dit te veel gebeurt, wordt het haar vettig. Deze overproductie van de talgklieren kan verschillende oorzaken hebben: onevenwichtige voeding, hormonen of medicatie. Het kan echter ook een overlapping zijn van styling- en verzorgingsproducten, of gewoon genetisch bepaald. 

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Haircare Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Haircare Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

für dich da.  

In der Zwischenzeit freuen wir uns aber natürlich ebenfalls auf deine Fragen.

NEWSHA Haarpflege Beratung – Haircare Consultants: Fettiger Haaransatz

TOP REDENEN VOOR VETTIG HAAR

Haarpflege Beratung – Fettiger Haaransatz 1. Fehler

DON'T TOUCH

Als je nadenkt, piekert of je zorgen maakt, raak je dan vaak je haar aan?

Dit is een fatale fout. Bijna iedereen weet dat je je gezicht niet te vaak moet aanraken om puistjes te voorkomen. Hetzelfde geldt echter voor het haar. Er zitten vuildeeltjes op de handen en mogelijk ook resten van crèmes. Dus je kunt maar beter met je handen van je haar afblijven als je niet wilt dat het vettig wordt.

Haarpflege Beratung – Fettiger Haaransatz 2. Fehler

FAST FOOD

Gezonde voeding is de sleutel tot mooi haar. 
Iedereen die veel fastfood, bewerkte voeding of snoep eet, hoeft niet verbaasd te zijn als zijn haar snel vet wordt. Vertrouw daarom voor uw haar, maar ook voor uw gezondheid, op veel groenten en fruit en op volkorenproducten.

Haarpflege Beratung – Fettiger Haaransatz 3. Fehler

HAARWAS

Degenen die de neiging hebben om vettig haar te hebben, proberen meestal de talg onder controle te krijgen door hun haar regelmatig te wassen. Dit leidt echter pas op korte termijn tot het gewenste effect. Hoewel de hoofdhuid wordt bevrijd van overtollig talg, kan het haar hierdoor uitdrogen, aangezien ook de verzorgende stoffen dagelijks uit het haar worden gewassen. Om deze reden is het raadzaam, ook al is het moeilijk, om je haar niet elke dag te wassen.

Hacks die je nog niet kende:

1. DE JUISTE HAARWAS

Zorg er bij het wassen van je haar voor dat het water niet te warm en niet te koud is, omdat zowel de hoofdhuid irriteert als de talgproductie wordt gestimuleerd. Het is het beste om je haar te wassen met lauw water. Masseer je hoofdhuid niet te veel en wrijf je haar niet met de handdoek, zelfs niet nadat je het hebt gewassen. Dit bevordert een stimulering van de talgproductie.

SPECIALE TIP:
Aan het einde van de haarwasbeurt het haar kort uitspoelen met koud water - de cuticula van het haar wordt gesloten en het haar krijgt een natuurlijke glans.

2. Goed föhnen

Ook bij het föhnen van je haar kun je actief het snel vettig worden van het haar tegengaan. Nogmaals, voorkom dat je je haar te heet föhnt. Föhn je haar ook niet van de aanzet tot in de punten, maar andersom. Je haar krijgt meer volume en er komt minder hete lucht bij je aanzet.

3. Gebruik een droogshampoo direct nadat je je haar hebt gewassen

Was je haar met een willekeurige shampoo, föhn het en gebruik de droogshampoo meteen. Zo voorkom je dat je te snel vet wordt en overbrug je een dag haar wassen.

SPECIALE TIP VAN ONZE AMBASSADEUR @NICOLETTE.VLOGT:
Na het wassen van je haar en voor het slapengaan de droogshampoo bij de aanzet sprayen. De poederdeeltjes die het bevat absorberen het vet 's nachts en het haar ziet er fris uit.

4. SOS-stylinghulp

Til de haarlijn op en spray de hele haarlijn met een haarlak van bovenaf, laat deze kort drogen en borstel de hele haarlijn goed uit. Dankzij de beschermende film die de haarlak vormt, kan de overtollige olie niet door het haar worden opgenomen.

NIET VERGETEN::

Zelfs als je hoofdhuid de neiging heeft om sneller vet te worden, hebben je lengtes en punten nog steeds voldoende verzorging nodig. De romige en lichte texturen in onze Flawless Repair Treatment en Mild Care Masque bouwen het haar van binnenuit op zonder het te verzwaren.

Haarpflege Beratung – Highlights

VERTROUW OP HIGHLIGHTS

Bleken verwijdert lipiden uit het haar, waardoor het haar ontvankelijk wordt voor overtollig talg. Het haar krijgt frisse accenten en is minder vet.

Wat helpt?
De juiste shampoo

In ieder geval zijn shampoos die de hoofdhuid in evenwicht brengen en zo een "normale" functie van de talgklieren op de lange termijn bevorderen, nuttig. Bij vettig haar moet je over het algemeen haarverzorgingsproducten gebruiken die weinig hydraterende componenten bevatten. Voor een vette hoofdhuid worden twee shampoos uit de NEWSHA-collectie aanbevolen:

DAILY ROUTINE SHAMPOO

De zachte metgezel voor het dagelijks wassen van het haar. Reinigt het haar zacht en revitaliseert. Rozemarijnextract zorgt voor de balans van haar en hoofdhuid. Het is geschikt voor alle haartypes omdat het geen ingrediënten bevat die het haar verzwaren. Rozemarijnextracten worden al eeuwenlang gebruikt als een essentieel natuurlijk product voor haar- en huidverzorging. Deze bijzondere werkstof heeft een doorbloedingsbevorderende, antibacteriële en antioxiderende werking op de hoofdhuid en bevordert tegelijkertijd de stofwisseling van de huid.

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo

DEEP CLEANSING SHAMPOO

Verwijdert gemakkelijk ongewenste productresten en bereidt het haar ideaal voor op de verzorgingsbehandeling. Druivenpitextracten werken als een natuurlijk reinigingsmiddel en voorkomen dat de hoofdhuid te snel vet wordt. Het haar krijgt een natuurlijke grip en de hoofdhuid wordt aangenaam verfrist.

Naast het kiezen van de juiste shampoo, zijn de volgende tips en trucs perfect om het vermoeiende onderwerp eindelijk onder controle te krijgen:

DE JUISTE VERZORGING

Zelfs als je haar snel erg fijn en vezelig wordt, mag je haarverzorging niet verwaarlozen. Belangrijk hierbij: Gebruik de producten nooit direct op je aanzet en zorg ervoor dat je producten gebruikt die niet te rijk zijn. Vermijd haarolie, haarserums en zeer voedende maskers.

Het NEWSHA-assortiment biedt de volgende producten die ideaal zijn voor de verzorging van fijn, snel vettig haar:

Fettiger Haaransatz – Die richtige Pflege

FLAWLESS REPAIR TREATMENT

Hydraterend verzorgingswonder - de niet-verzwarende haarbehandeling dringt snel in het haar en bouwt het diep opnieuw op. Een speciale formule op basis van soja-eiwitten, 70 zeer effectieve keratine-eiwitten en 5 soorten collageen zorgt voor een intensief anti-aging effect. De collagenen zorgen voor meer elasticiteit van het haar en ook voor meer scheurvastheid. Soja-eiwitten vullen poreuze gebieden en vormen een beschermende film rond beschadigd haar. Dit stabiliseert het haar en beschermt het tegen externe irriterende stoffen.

MILD CARE MASQUE

Zacht verzorgend masker met onmiddellijk verlichtingseffect voor gestrest haar. Lavendel is een ideaal ingrediënt voor hoofdhuidverzorging omdat het de droge, geïrriteerde huid verzacht en diep hydrateert. Bovendien is lavendel een van de oudste en meest bewezen remedies en staat het bekend om zijn helende, herstellende en antiseptische effecten. De intensiteit van de respectievelijke eigenschappen verschilt afhankelijk van het type lavendel en de ingrediënten. Linalool, linalylacetaat, kamfer en cineol spelen hierbij een belangrijke rol. De bijzonder hydraterende eigenschappen van lavendel geven beschadigd haar en vooral de hoofdhuid, naast de extra portie verzorging, soepelheid en glans, een extra speciale bescherming tegen andere externe invloeden van buitenaf.

DAILY WEIGHTLESS CONDITIONER

Deze conditioner is ideaal voor dagelijks gebruik dankzij de romige, niet-verzwarende textuur. Het geeft soepelheid en veerkracht en verbetert de doorkambaarheid van het haar. De conditioner maakt het haar niet te zacht, dus bijzonder geschikt voor fijn tot normaal haar. De aanwezige jojobazaadextracten geven het haar een unieke vochtboost en herstellen de vochtbalans van het haar. Het hoge aandeel vitamine E werkt als een verjongende kuur. De ingrediënten dringen bijzonder snel door in het haar en hebben toch een langdurig effect.

Het juiste stylingsproduct

Gebruik geen stylingproducten die het haar verzwaren, zoals haarwax, haargel of haarolie. Kies in plaats daarvan een stylingproduct op poederbasis.

Fettiger Haaransatz – Texturizing Volume Powder

TEXTURIZING VOLUME POWDER

Mat volumepoeder voor meer volheid en textuur
De onzichtbare volumeondersteuning is speciaal ontworpen voor de haarlijn om de hele look te pushen. Het haar krijgt meer grip zonder uit te drogen. Ook ideaal voor opsteekkapsels die een stevige basis nodig hebben. De ingesloten rijstkiemolie heeft een antioxiderende werking en geeft bijzonder fijn haar een extra volumeboost.

LIFTING PASTE

Structurerende, matterende stylingpasta
Ideaal voor het definiëren van "natuurlijk ongestylede" looks en het toevoegen van volume aan kort tot halflang haar. De pasta geeft het haar een licht volume voor kneedbare en flexibele stylingopties. De aanwezige minerale oliën en waardevolle vitamine E beschermen het haar optimaal tegen de negatieve effecten van warmtestyling door het haar te beschermen tegen uitdrogen. De matterende werking van de pasta zorgt ervoor dat het haar verzorgd maar niet vettig wordt.

Fettiger Haaransatz – Lifting Paste

Geef je haar een "vrije dag". Niet wassen, niet stylen. Als je niet zonder wassen kunt, gebruik dan de Deluxe Droogshampoo om de kloof te overbruggen tot de volgende haarwas.

Ultra fijne droogshampoo tegen vezelig en vet haar met een power formule voor alle haartypes. Absorbeert overtollig talg betrouwbaar en geeft het haar een aangenaam gevoel - alsof het net gewassen is. Dankzij de texturerende eigenschappen geeft het ook een mollige en verzorgde uitstraling. Waardevol rijstpoeder heeft een absorberende en antioxiderende werking dankzij het hoge gehalte aan natuurlijke oryzanol. Bovendien is het bijzonder geschikt voor haar dat snel vettig wordt, omdat het op natuurlijke wijze overtollig talg bindt.

Fettiger Haaransatz – Deluxe Dry Shampoo

ONTDEK OOK DE LOVE BALANCED SCALP SET - AFGESTEMD OP UW HAARBEHOEFTEN

  1. Beauty Secret tegen
    vettig haar - set
    Verzorgingsroutine | Voor een evenwichtige hoofdhuid
    Voor dagelijks gebruik more
    Verzorgingsroutine | Voor een evenwichtige hoofdhuid
    Voor dagelijks gebruik
    Regular Price € 105,00 Special Price € 92,00
    Inclusief btw, plus Verzending
Fettiger Haaransatz – GET THE LOOK

De perfecte kapsels voor snel vette aanzet.

Vrouwen die snel vettig haar hebben, moeten een ponykapsel vermijden. Omdat het voorhoofd meer talg produceert, ziet de pony er snel vezelig uit. Een modern kort kapsel is de optimale oplossing voor extreem vet haar, omdat het korte haar niet plat tegen de hoofdhuid ligt. Als alternatief kan lang, vettig haar slim worden gestyled voor een trendy (strakke) look.

Fettiger Haaransatz – Look 1

https://www.thewonderforest.com/30-dazzling-holiday-hairs- tyles-to-inspire-you-this-season/

SLEEK TWISTED PONYTAIL

FVOOR MEDIUM - LANG HAAR
MOEILIJKHEID: 2,5 van de 5

Kam het haar strikt naar achteren totdat het plat tegen het hoofd ligt. Zet de paardenstaart vast met een haarelastiekje, wikkel er een dunne draad omheen en zet vast met een haarspeld. Verdeel nu de vlecht in twee delen, draai ze in elkaar en knoop ze vast met een doorzichtig elastiek.

Fettiger Haaransatz – Look 2

https://emilietommerberg.com/2017/12/07/enkel-festfrisyre- wet-look/

SLEEK BACK HAIR

FVOOR KORT - MIDDELLANGE HAAR
MOEILIJKHEIDSNIVEAU: 2 van de
5

Borstel om te beginnen je haar goed en kam het naar achteren. Verspreid wat haargel in je handen en haal je vingers terug door de lengtes. De gladde look van het achterhaar is klaar! Het kapsel ziet er het beste uit op kort tot halflang haar.

Fettiger Haaransatz – Look 3

https://pinimg.com/originals/66/bc/35/66bc351fbe1756db9e- ad96e155ac6605.jpg

BOXER BRAIDS

VOOR MEDIUM - LANG HAAR
MOEILIJKHEIDSNIVEAU: 3 van de 5

Gevlochten kapsels zijn ideaal om vettig haar te verbergen. Voor de trendy boxervlechten, deel in het midden en vlecht een vlecht aan elke kant. Het is aan jou of je de vlechten vlecht met de Franse of Nederlandse techniek.  

Fettiger Haaransatz – Look 4

https://shorthairstyles.com/top-30-short-haircut-trends- for-2020/

ZIJSCHEIDING

VOOR MEDIUM - LANG HAAR
MOEILIJKHEIDSNIVEAU: 1 van
5

Vooral bij een platte scheiding komt vettig haar naar voren. Kies daarom beter voor een volumineuze zijscheiding. Om dit te doen, eerst op droogshampoo sprayen en vervolgens het haar op de zijkanten leggen waar je de scheiding normaal gesproken niet draagt.

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Haircare Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Haircare Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

für dich da.  

In der Zwischenzeit freuen wir uns aber natürlich ebenfalls auf deine Fragen.

NEWSHA Haarpflege Beratung – Haircare Consultants: Fettiger Haaransatz
We can't find products matching the selection.