NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Anti-Frizz

NEWSHA Frizzvrij Haar

Overleg voor

FRIZZVRI HAAR

Glad | Soepel | Gevoed

NEWSHA Frizzvrij Haar

Overleg voor

FRIZZVRI HAAR

Glad | Soepel | Gevoed

De perfecte haarverzorging voor pluisvrij, steil haar

Een probleem dat waarschijnlijk iedereen kent: haar dat broos en moeilijk te temmen is, uit het hoofd steekt, pluist en geen glans heeft. De technische term hiervoor is kroeshaar of in het Nederlands: "frizz" of pluis. En helaas is geen enkele haarstructuur hier veilig voor. Zowel krullend als steil haar kan worden aangetast door kroezen, hoewel krullend of golvend haar iets vatbaarder is. Pluis geeft in ieder geval aan dat je haar uitgedroogd is en dus een extra dosis verzorging nodig heeft.

Het geheim achter een onberispelijk kapsel ligt in de elasticiteit en veerkracht van het haar. Hoe elastischer en sterker het haar, hoe gladder het is en kroezen en haarbreuk worden vermeden. Maar wat als frizz al heeft toegeslagen.

 

HOE WORDT KRUISEND HAAR GEMAAKT?

1 | Kroes komt vooral voor in de koude seizoenen, omdat het haar elektrisch wordt opgeladen, vooral door de droge verwarmingslucht, hoeden of coltruien.
2 |
Toenemende luchtvochtigheid zorgt ervoor dat van nature kroeshaar of weerbarstig haar gaat pluizen.
3 |
De frequente afwisseling van koude lucht buiten en warme lucht binnen kan leiden tot kroezen.
4 |
Kroezen ontstaat ook wanneer onjuiste verzorging, verkeerde behandeling, overmatige blootstelling aan chemicaliën of te veel zon het haar uitdrogen.
5 |
Verkeerd stylen door föhnen tegen de haarstructuur kan ook leiden tot kroezen.

WAT GEBEURT ER MET KRUISEND HAAR?

Vocht zorgt voor elasticiteit, handelbaarheid en vorm door de vorming van waterstofbruggen in de eiwitvezels van het individuele haar. Door de verandering tussen vochtige en droge omgeving worden de waterstofbruggen anders uitgesproken. Uitdroging leidt tot het verlies van individuele waterstofbruggen. Te veel watermoleculen leiden tot ongecontroleerde zwelling van het haar. Dit leidt tot bijzonder sterke veranderingen in de vorm van het haar, d.w.z.: frizz! Het haar pluist en vervormt. Bovendien zorgt de elektrostatische lading er bij droog haar voor dat het haar "vliegt", "ruft" en uit elkaar gaat. Omdat het gebrek aan vocht ervoor zorgt dat er geen spanningspotentiaal meer kan worden afgeleid.

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Haircare Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Haircare Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

für dich da.  

In der Zwischenzeit freuen wir uns aber natürlich ebenfalls auf deine Fragen.

Haarpflege Beratung – Glattes Haar

De juiste zorg Tips en trucs om in gedachten te houden bij kroeshaar!

Vochtgehalte speelt een sleutelrol bij kroezen. Het juiste niveau van hydratatie kan kroezen temmen, maar er zijn ook producten, tools en technieken die helpen.

1WAS JE HAAR GOED

Helaas, als je je haar te vaak wast, spoel je belangrijke natuurlijke oliën uit die het haar verzorgen en beschermen tegen uitdrogen. Beter: was slechts twee tot drie keer per week en gebruik een shampoo die vochtinbrengend is. We raden aan om onze hydraterende Gentle Care Shampoo te gebruiken om jezelf te beschermen tegen kroezen tijdens het wassen.

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo: Gentle Care Shampoo

GENTLE CARE SHAMPOO

De rijke en hydraterende amandelmelk in de Gentle Care Shampoo herstelt de structuur van droog haar en zorgt tegelijkertijd voor maximale soepelheid.

2DE JUISTE VERZORGING

Je moet minstens één keer per week een hydraterend haarmasker gebruiken - vooral tijdens de koudere maanden, wanneer de lucht bijzonder droog is. Je kunt ook twee keer per week een conditioner gebruiken.

ALL ABOUT SMOOTH TREATMENT

De echte vitamine C-bom maakt de structuur van weerbarstig, droog haar glad, hydrateert het en maakt het gemakkelijk doorkambaar. De hydraterende textuur zorgt ervoor dat je haar gezond aanvoelt met een schitterende glans.

 

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo: All About Smooth Treatment

SOFT COTTON CONDITIONER

De echte vitamine C-bom maakt de structuur van weerbarstig, droog haar glad, hydrateert het en maakt het gemakkelijk doorkambaar. De hydraterende textuur zorgt ervoor dat je haar gezond aanvoelt met een schitterende glans. Naar de Soft Cotton Conditioner.

 

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo: Soft Cotton Conditioner

TIP

Breng de conditioner aan op het masker voordat je het uitwast. Hierdoor zitten de verzorgende stoffen stevig verankerd in het haar.

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo: Deep treatment Masque

DEEP TREATMENT MASQUE

Het rijkste NEWSHA-haarmasker bevat een speciale mix van waardevolle sheaboter en olijfbladextract. Dit herstelt het haar van binnenuit en verrijkt het met vocht. Je haar wordt merkbaar sterker, gezonder en vitaler.

 

Voor extreem droog haar raden we aan een paar druppels haarolie aan het masker toe te voegen en dit vervolgens op het haar aan te brengen. Het resultaat: glad, zacht en pluisvrij haar!

3HET HAAR GOED DROGEN

Bij het drogen van je haar hangt het af van de haarstructuur. Natuurlijk is het over het algemeen het beste om je haar aan de lucht te laten drogen en het niet te belasten door het te heet te föhnen. Dit geldt met name voor krullend, kroeshaar dat de neiging heeft om te pluizen. Dus in plaats van je haar na het wassen te föhnen, moet je een stylingmousse met verzorgende ingrediënten in je natte haar aanbrengen als je krullend haar hebt. Zo zijn de individuele krullen gedefinieerd en mooi glad. Steil, kroeshaar daarentegen heeft de neiging statisch geladen te worden en begint te "vliegen". Daarom kan de föhn hier ook gebruikt worden. De warmte zorgt ervoor dat de cuticula van het haar gesloten wordt en het haar minder vocht opneemt.

BLOWOUT CREAM

Met zijn innovatieve formule gemaakt van hazelnootolie, beschermt de lichte stylingcrème het haar tegen de effecten van hitte, kalmeert en maakt de haarstructuur glad en gaat kroezen tegen. Het overtuigt ook met een betrouwbaar sneldrogend effect.

 

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo: Blowout Cream

Belangrijk: Breng voor het föhnen een goede hittebeschermer aan. Het sluit het haar af en beschermt het tegen de hitte van de föhn.

4HET HAAR MOET REGELMATIG GEBORSTELD WORDEN

Door je haar regelmatig te borstelen verdeel je natuurlijke oliën, die ervoor zorgen dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt. Kies hiervoor een borstel met brede tanden in combinatie met natuurlijke haren, die helpt om het haar voorzichtig en voorzichtig te ontwarren en de natuurlijke talg gelijkmatig van aanzet tot punt te verdelen. Verwissel ook je badstof handdoek in de badkamer voor een handdoek gemaakt van microvezel. Hierdoor is het haar minder ruw bij het drogen.

FLEXIBLE VENT BRUSH UND PADDLE BRUSH

De speciale borstels zijn ontworpen voor het borstelen en drogen van nat haar. De elastische, ergonomische vorm zorgt ervoor dat nat haar voorzichtig wordt ontward, terwijl het open ontwerp met circulatiespleten de warme föhnlucht zo snel en gelijkmatig mogelijk door het haar leidt. Dit vermindert de droogtijd van nat haar en beschermt de haarstructuur.

 

Fettiger Haaransatz – Das richtige Shampoo: Bürsten

ONTDEK OOK ONZE LOVE SMOOTH HAIR SET - AFGESTEMD OP UW HAARBEHOEFTEN

  1. Beauty Secret voor
    pluisvrij haar - set
    Zachte haarroutine | Voor de perfecte strakke look
    Soepelheid, gladheid en glans more
    Zachte haarroutine | Voor de perfecte strakke look
    Soepelheid, gladheid en glans
    Regular Price € 106,00 Special Price € 93,50
    Inclusief btw, plus Verzending

S.O.S.-tip
In het dagelijks leven kan een antikroescrème snel helpen

Dankzij de mangoboter die het bevat, is NEWSHA No More Frizz Cream een ideale vochtinbrengende crème voor je haar. De talrijke vitamines die het bevat hebben een regenererend en kalmerend effect.

Het resultaat is gezond, glanzend en pluisvrij haar.

No More Frizz Cream
Fettiger Haaransatz – GET THE LOOK
Glattes Haar – Look 1

DE KNOT

VOOR MEDIUM - LANG HAAR
MOEILIJKHEID: 2,5 van de
5

Afhankelijk van de variatie kun je een knot voor elke gelegenheid dragen. Een absolute klassieker. Van het klassieke en strikte ballerinaknot tot het casual rommelige hoge knotje, er is een enorme selectie.

Wat heb je nodig voor het perfecte knotkapsel? Borstel, haarspelden, haarlak en als je knot meer body nodig heeft, dan kan een knotkussen je dat geven.

Glattes Haar – Look 2

DE SLEEK-LOOK

VOOR MEDIUM - LANG HAAR
MOEILIJKHEID: 1 van 5

Het kapsel benadrukt gelaatstrekken als geen ander en zorgt ervoor dat we er ongelooflijk vrouwelijk en sexy uitzien. De strakke look kent veel verschillende variaties: aan de ene kant de klassieke met een middenscheiding en het haar aan beide kanten achter de oren gekamd. Aan de andere kant is de ultrahoge en gladde paardenstaart ook populair bij de strakke look. Wat heb je nodig voor de perfecte strakke look? Stijltangen, haarmousse en de perfecte haargel om het haar een stevige hold en een lichte glans te geven.

Glattes Haar – Look 3

HET GEVLOCHTEN KAPSEL

VOOR MEDIUM - LANG HAAR
MOEILIJKHEID: 4 van de
5

Of het nu kroeshaar of supersteil is - met gevlochten kapsels tem je je kroeshaar, zelfs in de regen. Om ervoor te zorgen dat het gevlochten kapsel alle weersomstandigheden overleeft, van motregen tot megabuien, is de eerste stap om gladmakende stylingproducten of een kleine hoeveelheid haarolie op het open haar aan te brengen en het recht te kammen. Let op: Als je de neiging hebt tot een vette aanzet, moet je deze vermijden. Het haar wordt vervolgens in een strakke paardenstaart gevlochten. Bijzonder makkelijk en altijd stijlvol: je knoopt een hoge paardenstaart, die je aan de punten vlecht.

JE STYLING ASSISTENT VOOR EEN PERFECTE LOOK
ZONDER KRUIS

Stijltangen zijn handige hulpmiddelen voor zijdezacht haar, maar ze kunnen ook je haar beschadigen. Gebruik daarom altijd hittebescherming voordat u een hittetool gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden, kan een stijltang worden gebruikt om krullend of golvend haar in een mum van tijd recht te trekken. Afgezien daarvan kan de praktische stylingtool nog veel meer: met het juiste model tover je gemakkelijk lichtgolven in je haar. Welke look je ook tovert met de stijltang: gebruik altijd hittebescherming!

Bij NEWSHA vind je jouw professionele stijltang voor perfecte stijlen.

NEWSHA DELUXE STYLER

Het maakt niet alleen je haar zacht recht, maar dankzij de smalle pasvorm en afgeronde stylingplaten kunnen ook krullen en golven worden gestyled. De gebogen en veerbelaste stylingplaten glijden vanzelf door het haar en maken indruk met hun hoogwaardige keramische coating met speciale ionentechnologie, zodat statische oplading wordt verminderd. Deze ionentechnologie met antikroeseffect zorgt voor bijzonder gladde en glanzende resultaten.

Voor supergladde looks, mooie golven of veerkrachtige krullen.

Glattes Haar – Deluxe Styler

Styling voor dik en lang haar

Glattes Haar – Professional Straightening Iron

NEWSHA PROFESSIONAL STRAIGHTENING IRON

Veelzijdige stylingopties dankzij de gemakkelijk glijdende, extra brede stylerplaten. De NEWSHA Straightening Iron is de professionele stijltang speciaal voor dik en lang haar. Met zijn extra brede stylerplaten style je je lange haar in een mum van tijd.

De anti-frizz styler voor onderweg

NEWSHA PROFESSIONAL MINI STRAIGHTENER

Dankzij de snoerloze functie kan de mini stijltang overal en gemakkelijk worden gebruikt om het haar perfect te stylen of beachwaves te stylen. Het warmt binnen enkele seconden op en kan worden aangepast van 160° tot 200°, afhankelijk van de look. De hoogwaardige keramische coating hydrateert droge lengtes en geeft het haar een onweerstaanbare glans.

Glattes Haar – Mini Straightener

HOW TO: HOE DE STRAIGHTENER CORRECT TE GEBRUIKEN

Voor een perfecte gladde look, neem afzonderlijke lokken om het haar recht te trekken. Plaats de stijltang bij de aanzet en laat deze langzaam en gelijkmatig door je haar lopen. Pas op dat u niet op één plaats wankelt. Anders ontstaat er een lelijke knik in de haarlok. Over het algemeen is het raadzaam om de stijltang niet elke dag te gebruiken. Hierdoor kan je haarstructuur tussen het gebruik door regenereren.

NEWSHA STRAIGHTENING SYSTEM

DDE INNOVATIEVE HAARSTRACHTIGING
VOOR BESCHIKBAAR GLAD, GLANZEND HAAR!

Voor iedereen die alles heeft geprobeerd en nog steeds last heeft van pluizig haar, raden we het NEWSHA-steilmakensysteem aan. Een systeem voor soepel, zacht en steil haar tot 6 maanden. Het basisvolume blijft behouden.


Het belangrijkste voordeel is de tijdwinst - het haar hoeft alleen 's ochtends geföhnd te worden en is zijdezacht zonder dat je naar de stijltang hoeft te grijpen. Dit beschermt het haar nog meer. Al met al vervult het Straightening System de droom van glad, pluisvrij haar.

DIE VORTEILE

Extreme souplesse
Maximale rust van de haarstructuur
Zichtbaar minder pluis
Verhoogde elasticiteit van de haarstructuur
Kortere stylingtijd
Ongecompliceerde toepassing
Zacht voor het haar
Veelzijdige glans

GOOD TO KNOW

1 | Kan het Straightening System worden gebruikt op ernstig beschadigd haar?
Voor zeer ernstig beschadigd haar raden wij aan om vooraf het NEWSHA Rescue System te gebruiken om het best mogelijke gladmakende resultaat te bereiken
.

2 | Wanneer kan ik mijn haar weer verven na gebruik?
Tussen het gladmaken en de volgende kleuring moeten 14 dagen zitten.

3 | Kan ik de behandeling gebruiken met extensions?
Ja, in het algemeen! De bonden moeten echter worden weggelaten.

LIVE BERATUNG

Du hast Fragen zu unseren Produkten, deiner persönlichen Haircare-Routine oder möchtest ein bestimmtes Hairgoal erreichen? Unsere Haircare Consultants beraten dich gerne und geben dir Tipps und Hilfestellungen, die genau zu deinen Wünschen passen!

Unsere Haircare Consultants sind in der Zeit von:

MONTAG bis FREITAG
11:00 Uhr - 12:00 Uhr 

für dich da.  

In der Zwischenzeit freuen wir uns aber natürlich ebenfalls auf deine Fragen.

Haarpflege Beratung – Glattes Haar
We can't find products matching the selection.