NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Veganistisch | Peta approved | Sulfaatvrij

Intense Repair
Boost Non-Aerosol

NEWSHA Intense Repair Boost Non-Aerosol

  • Sterk geconcentreerde verzorgende behandeling met een onmiddellijk herstellend effect
  • Versterkt het haar diep en regenereert haarbeschadiging
  • Ook geschikt voor fijn tot normaal haar
75 ml
€ 48,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
S-31010

gegevens

De NEWSHA Intense Repair Boost is een hooggeconcentreerde verzorgende behandeling met een direct herstellend effect voor zichtbaar gezond, versterkt haar. Dankzij de aerosolvrije spray is de Intense Repair Boost ook perfect voor fijn tot normaal haar. Het haar wordt direct zacht voelt aan en zichtbaar versterkt en de scheurvastheid van het haar wordt verhoogd, het wordt voorzien van vocht en intensief verzorgd met essentiële verzorging en voedingsstoffen.Dankzij de speciale en zeer effectieve formule wordt zelfs de meest ernstige haarbeschadiging hersteld. resultaat: merkbaar sterk, gezond en hersteld haar. Let voor een intensief herstellend effect op het volgende:

How To Use

Stap 1: Was en handdoek je haar.
Stap 2: Spray Intense Repair Boost op de lengtes en punten.
Stap 3: Door het haar kammen.
Stap 4: Laat 5 minuten intrekken en spoel niet uit.
Stap 5: Breng het masker of de behandeling van uw keuze aan en laat nog 5-10 minuten intrekken.
Stap 6: Spoel het haar nu goed uit en gebruik een conditioner.
Chemische, thermische en omgevingsinvloeden kunnen het haar belasten en aantasten. Het resultaat: de keratinekern in het haar is beschadigd, er ontstaan ​​gaten en scheuren aan de binnenkant van het haar, waardoor het haar broos, poreus en dof wordt. De Intense Repair Boost slaat de verloren basisstoffen van het haar weer op in het haar. De aminozuren die het bevat zorgen ervoor dat het product bijzonder diep in het haar doordringt en zo de fijne gaatjes en scheurtjes in de individuele haarzakjes kan opvullen. Het haar wordt zo van binnenuit opgebouwd, het effect van de daaropvolgende verzorging wordt geïntensiveerd en versterkt. De Intense Repair Boost verdubbelt dus het effect van de NEWSHA-behandelingen/maskers - met een onmiddellijk effect.
AQUA WATER, CITRIC ACID, DIMETHICONOL, SODIUM PCA, PARFUM FRAGRANCE, CETRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE HCL, PANTHENOL, CREATINE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ALCOHOL, POLOXAMER 338, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, TEA DODECYLBENZENE SULFONATE, GLYCINE, PROLINE, PHENOXYETHANOL, ACETYL CYSTEINE, SERINE, DMDM HYDANTOIN
Waar moet ik op letten bij het gebruik ervan? De Intense Repair Boost wordt op het haar gespoten. Voor zeer poreus haar raden we aan om het aanbrengen af ​​te wisselen met een solo-applicatie van het gewenste masker of de gewenste behandeling. Gebruik daarna altijd een conditioner.
Kan ik de Intense Repair Boost ook gebruiken in combinatie met andere behandelingen of maskers? Oh ja, de Intense Repair Boost moet altijd gebruikt worden in combinatie met een NEWSHA Masque of Treatment om het verzorgende effect te maximaliseren.
De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.

Aminozuren

De Intense Repair Boost slaat de verloren basisstoffen van het haar weer op in het haar. Dankzij de fijne aminozuren slaagt het product erin om diep in het haar door te dringen en de gaatjes en kieren in het haar op te vullen. Zo wordt het haar van binnenuit opgebouwd en wordt het effect van de daaropvolgende verzorging geïntensiveerd.
Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA Intense Repair Boost Non-Aerosol
jouw feedback

good to know

Verbod op dierproeven
Duurzaamheid
100% exclusiviteit
Salon kwaliteit
Onderscheidende merkidentiteit
Lovebrand