NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN
Uw verzorgingsroutine voor extensions

Uw verzorgingsroutine voor extensions

Lang haar heeft perfecte verzorging nodig – jouw verzorgingsroutine voor extensions

Extensions hebben een bijzonder intensieve haarverzorging nodig om je haar stralend mooi en glanzend te houden. NEWSHA heeft de beste tips, tricks en tools voor je.

Of het nu gaat om bonding, tapes of clip-ins - extensions zijn de perfecte oplossing om je haar te verlengen of om je haar wat meer volheid te geven. Wie wil er immers geen extra lange of volumineuze, dikke manen? Natuurlijk hebben extensions ook speciale zorg nodig. Hoewel onze producten niet speciaal ontwikkeld zijn voor extensions, leert onze ervaring dat ze perfect zijn voor de intensieve verzorging van uw extensions.

newsha-blog-care-extensions

Stap voor stap verzorgingsroutine voor je hair extensions

Ook al zijn onze producten niet specifiek ontworpen voor extensions, onze ervaring leert dat je ze perfect kunt gebruiken voor de haarverzorging van je natuurlijke haar en je extensions als je de gouden regel volgt om altijd de aansluitpunten over te slaan. We raden daarom de volgende verzorgingsroutine aan voor je haar:

1. Voor het wassen van uw haar dient u de NEWSHA Daily Routine Shampoo te gebruiken, deze reinigt en verzorgt uw haar op milde wijze en zorgt voor voldoende vocht. Bij extensions is het belangrijk om je haar bijzonder intensief te voeden zonder de verbindingspunten te zwaar te belasten. Het is belangrijk om je haar na het wassen goed te kammen en niet droog te wrijven met een handdoek.

2. We raden dan aan om voedende cosmetica te gebruiken die het haar van binnenuit duurzaam regenereren. Daarom moet een behandeling zeker deel uitmaken van uw haarverzorgingsroutine. De NEWSHA All About Smooth Treatment is hier geschikt. Dit maakt je haarstructuur glad, geeft glans en maakt het makkelijk doorkambaar. Bovendien is het extreem hydraterend. Let er nogmaals op dat u de behandeling niet toepast op de aansluitpunten van uw extensions.

3. Gebruik daarna de NEWSHA High Performance Leave-In Conditioner. Dit zorgt niet alleen voor een optimale haarstructuur, maar beschermt ook je haar en geeft het glans en soepelheid. Door de gemakkelijke toepassing via de sproeikop kan de conditioner bijzonder gericht worden aangebracht zonder hem te verzwaren en vooral zonder de aansluitpunten van uw extensions te raken.

 

De hittebescherming mag niet ontbreken

Over het algemeen moet u hittebescherming gebruiken voordat u uw haar gaat föhnen. Wij raden de NEWSHA Heat Protecting Blowout Spray aan. Dit product beschermt je haar optimaal tegen hitte.

 

Speciale extensietips:

♡ Begin bij het föhnen met de haarlijn en de verbindingspunten en föhn dan pas de lengtes en punten.

♡ Bij luchtdroging wordt een korte föhn op de aansluitpunten aanbevolen.

Kam of borstel je haar altijd om klitten of klitten te voorkomen. Gebruik een borstel die speciaal is ontworpen voor extensions. PS: onze NEWSHA kwasten zijn allemaal geschikt voor extensions.

♡ Kam of borstel je haar nooit als het helemaal nat is – het is beter om het eerst licht te föhnen.

♡ Je slaapt het beste met een vlecht in je haar.

♡ Als je clip-in extensions gebruikt, vergeet ze dan niet regelmatig te wassen en te verzorgen

newsha-blog-perfect-haircare-routine

Overzicht:

De juiste verzorgingsroutine is de A&O voor verzorgd en gezond haar met extensions: naast een zorgvuldige omgang met de verbindingspunten zijn vooral regelmatig haarwassen met een rijke shampoo, grondig kammen van het haar en de juiste föhnstijl van belang. Met NEWSHA-producten zit u aan de veilige kant.