NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN
DE COLOR MASQUES VAN NEWSHA

DE COLOR MASQUES VAN NEWSHA

Je haarkleur heeft weer een opfrisbeurt nodig? Geen probleem!

Met een van onze favorieten bij NEWSHA - het kleurmasker - de kleur- en verzorgingsupgrade voor perfecte kleurverfijning in elf verschillende tinten voor elk haar.

Wie kent het niet? Het is een paar weken geleden sinds het laatste bezoek aan de kapper, de kleur is al een beetje uitgewassen en de haarkleur geeft de indruk dat het een opfrisbeurt nodig heeft of weer moet worden gematteerd. Over het algemeen wil elke vrouw en elke man wel eens iets aan hun eigen haar veranderen: een nieuwe snit, een andere styling, maar vooral een nieuwe haarkleur. Om de haarkleur er perfect uit te laten zien en langdurig fris en stralend te houden, is de juiste verzorging essentieel. En NEWSHA heeft een wonderproduct waarmee je je gekleurde en ongekleurde haar een voedende en frisheid kick kunt geven - het NEWSHA colour masqué. Met zijn elf verschillende kleurnuances biedt dit wonderproduct een verfrissend kleureffect voor elk haar.

Kleur update? Zeker, maar welke tint is geschikt voor mijn haar?

Het maakt niet uit of je verslaafd bent aan de trend van pasteltinten en dol bent op een roze blond, je hebt de oma-stijl voor jezelf ontdekt en draagt ​​je zilvergrijze haar met trots of je voelt je het meest op je gemak bij een intens bruin of een opvallend rood - het kleurmasker van NEWSHA onderstreept de glans van je haar in 11 trendy tinten.

Maar welke kleur is de juiste voor de tint van je haar? Deze vraag wordt ons heel vaak gesteld. Kleuradvies op afstand is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Toch willen we vandaag een beetje hulp bieden bij het kiezen van de juiste tint voor uw kleur.

Tip van NEWSHA-expert:

Om de perfecte tint voor je haar te creëren, is het raadzaam om een ​​combinatie van verschillende kleurmaskers te gebruiken, vooral met veelzijdige tinten.

Diamant Gloss: Uw perfecte glans!

Dit kleurmasker is geschikt voor elke haarkleur en geeft het haar adembenemende glansreflecties. Als je je haar wilt verzorgen, versterken, vitaliseren en herstellen en het een adembenemende glans wilt geven, dan is glossen de juiste keuze voor jou. Of je nu gekleurd of natuurlijk haar hebt, na het aanbrengen ziet je haar er weer fris uit van de kapper. Glans verfijnt de haarkleur, bouwt het haar van binnenuit op en maakt de haarstructuur glad. Dit zorgt ook voor de glans, want dankzij de gladde structuur kan het haar het licht beter weerkaatsen en ziet het er bijzonder verzorgd en gezond uit. Deze tint is dus ook geschikt voor ongekleurd haar.

NEWSHA_Blog-ColorMasque-06

Pearly Nude: Ga voor de Scandinavische look!

Het kleurmasker in parelmoer nulde is een absolute must-have voor alle blondines, of het nu licht- of midden blond is. Volgens de hashtag #natura beauty onderstreept het koele, asblonde tinten en neutraliseert het de gele en oranje tint in het haar. Deze tint is geschikt om blonde highlights te benadrukken. Maar alle meisjes met bruin haar die hun haarkleur een stoere look willen geven, kunnen deze tint gebruiken, idealiter in combinatie met een tint speciaal voor bruin haar.

Velvet Vanilla: onweerstaanbare gouden gloed!

Velvet Vanilla is precies de juiste tint voor alle blondines die de voorkeur geven aan de warmere blonde tinten en hun stroblonde haar een opfrisbeurt willen geven. Het roept een fluweelzachte warme finish op voor blond haar. Of je nu licht, licht of middenblond haar hebt, de nuance geeft je haar een beige karakter en neutraliseert ongewenste gele tinten in het haar. In tegenstelling tot Pearly Nude maakt Velvet Vanilla het haar natuurlijker blond en niet zo asy.

NEWSHA_Blog-ColorMasque-03

Rosy Sand: Rosy vooruitzichten voor je haar!

Blondjes en bruinharige meisjes opgelet: de trend van lichte, pastelroze tinten in haar is nog lang niet voorbij! Het motto is: Get rosy - voor de trendy pastellook. Deze tint is bijzonder geschikt voor blonde highlights in bruin haar of vooral voor blondines. Je kunt Rosy Sand alleen gebruiken of in combinatie met een andere tint om je haar een vleugje roze te geven.

Dusty Rose: Mystieke glans voor poederachtig rozeblond haar!

Absoluut speciale aanbeveling voor de rosé-touch, vooral in blond haar, dat momenteel erg in de trend is. Vooral de blondines onder jullie die heel lichtblond haar hebben, zullen een heldere, roze glans in hun haar krijgen door het gebruik van het kleurmasker Dusty Rose. Als je haar meer goudblond is, geeft deze tint je een zachte finish. Voor alle meisjes onder jullie die bruin haar hebben, zal het kleurmasker een heel lichtroze glans in je haar toveren.

NEWSHA_Blog-ColorMasque-05

Pure Silver: Voor pure uitstraling!

Deze nuance is een absolute favoriet onder de 11 nuances omdat het de gele zweem in blond haar of blonde highlights mattert. Blondjes kunnen het masker gebruiken in combinatie met de Pure Silver Shampoo om de gele tint in hun haar te vermijden en de kleur een opfrisbeurt te geven. Maar deze nuance biedt ook enkele voordelen voor bruin haar. Voor de brownies onder jullie die blonde highlights in je haar hebben, kun je de tint Pure Silver mengen met de kleur Soft Cappuchino of Chocolate Brown om de blonde highlights dof te maken. Dan is het vaarwel tegen ongewenste gele reflecties en hallo tegen perfect gematteerd haar.

Smokey Grey: Granny Style bij uitstek!

Deze tint is geschikt voor haarkleuren die grijze pigmenten bevatten omdat het een metallic glans geeft voor trendy grijstinten. Voor iedereen die van iets grijzers houdt, creëert de kleur masque Smokey Grey de trendy granny-stijl. Bovendien neutraliseert deze nuance de oranje tint in het haar.

NEWSHA_Blog-ColorMasque-02

Soft Cappuccino: De schoonheid!

Blondies & brownies opgelet: Soft Cappuccino is geschikt voor iedereen met medium tot donkerblond en lichtbruin haar. Deze nuance geeft je haar een licht chocoladekarakter met een warme glans. Net als alle andere kleurmaskers kan deze tint natuurlijk ook gemengd worden. Zo kunnen blondines met eerder donkerblond haar een koel, donkerblond intensiveren met Soft Cappuccino in combinatie met Pearly Nude.

Dark Chocolate: Makkelijk om in te bijten!

Zoet als chocolade! De nuance Dark Chocolate van het colour masque is een intensieve kleurverfrissing voor rijke bruintinten. Meer geschikt voor middenbruine tot donkerbruine haarkleuren. Als je de voorkeur geeft aan een mix van koele highlights maar donkerdere bruine tinten, dan kun je Dark Chocolate en Soft Cappuccino mengen.

NEWSHA_Blog-ColorMasque-01

Satin Saffron: Lichtgevende "herfstgeest"

NEWSHA zou NEWSHA niet zijn als we niet voor elke haarkleur iets in ons assortiment hadden. Dus nu voor alle meisjes met licht, halfblond of koperrood haar: hier komt de perfecte afwerking voor jou. Satin Saffron is ideaal voor de stralende helderheid van koperrood haar. Hetzelfde geldt hier: Mix het als je wilt!

Radiant Red: Onweerstaanbare verleiding!

Een andere kleurnuance voor rood haar is het kleurmasker Radiant Red, dat trouw aan het motto: time to shine, kersenrood, bordeauxrood of mahoniekleurig haar laat glanzen. Deze nuance is geschikt voor een rijk rood. Voor een koperrood met een blonde glans is Sattin Saffron meer geschikt.

NEWSHA_Blog-ColorMasque-04

Het kleurmasker is een echt wondermiddel en met zijn elf verschillende nuances is er voor elk van jullie haarschoonheden iets te vinden.