NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN
De NEWSHA Shampoogids

De NEWSHA Shampoogids

Blog-Bilder-Shampoo-Guide-01

Welke shampoo moet ik gebruiken voor mijn dagelijkse haarverzorging? Welke is het meest geschikt voor mijn haarstructuur? Liever één shampoo of meerdere? Wij verduidelijken!

De eerste vraag die je jezelf moet stellen bij het kiezen van de juiste shampoo is: “Wat wil je voor je haar?” “Meer volume? Diepe zorg? Ontgiften? Gladheid en soepelheid? Kleur verfrissing? Er zijn zoveel verschillende behoeften en we hebben voor elke behoefte de juiste shampoo. Het tweede dat u moet doen, is kijken naar hoe uw haar is opgemaakt. Heb je fijn, normaal of vol haar, wordt je haar snel vettig, is je haar droog en broos? Je haar is net zo individueel als jij bent en daarom is het belangrijk om te kijken wat je wilt en hoe de startpositie van je manen eruit ziet.


Zo perfect als je schoenen bij je outfit passen, zo moet je shampoo ook perfect bij je haar passen. En om bij het gewenste kapsel te passen, kun je je haar ook voorbereiden met de ideale shampoo voor je styling. Een shampoo is onmisbaar in de haarverzorging en hoort gewoon bij de dagelijkse haarverzorging. We willen je helpen de perfecte shampoo voor jouw haar te vinden en stellen je graag voor aan onze zes Shampoo Heroes.

De NEWSHA-Shampoos:

Daily Routine Shampoo – onze alleskunner 
Als je nog niet zeker weet welke shampoo het beste bij je past of welke prestatie je voor je haar wilt, dan is de Daily Routine Shampoo precies wat je zoekt. De allrounder voor de dagelijkse haarverzorging reinigt niet alleen je haar, maar kalmeert ook de hoofdhuid. De hoogwaardige rozemarijnextracten in de shampoo bevorderen de bloedcirculatie in de hoofdhuid, hydrateren en versterken je haar vanaf de wortels. De Daily Routine Shampoo is een perfecte allrounder en geschikt voor elk haartype.


Color Protect Shampoohet beschermende schild voor gekleurd haar
Ben je dol op je haarkleur maar heb je kort na een bezoek aan de kapper het gevoel dat de kleur al vervaagt? Niet met de Color Protect Shampoo. Het gebruik van deze shampoo verlengt de houdbaarheid van je haarkleur. Dankzij de milde formule met aloë vera-extracten reinigt de shampoo bijzonder zacht, waardoor de kleurpigmenten in het haar blijven en kan worden gebruikt voor het dagelijks wassen van het haar. Aloë Vera zorgt ook voor extreem vocht en glans in het haar.

Deep Cleansing ShampooDetox voor je haar
DE shampoo voor een diepe reiniging van haar en hoofdhuid. De aanwezige druivenpitextracten werken als een natuurlijk reinigingsmiddel en zorgen voor een zachte reiniging van het haar en de hoofdhuid. Bovendien geeft de shampoo je haar grip en is daarom een ​​insidertip voor extra volume en is perfect als stylingvoorbereider. We raden aan om de Deep Cleansing Shampoo af te wisselen met een andere NEWSHA shampoo om je haar een pauze te geven tussen detoxen. Gebruik de Deep Cleansing Shampoo daarom niet voor elke haarwasbeurt.

Tip van NEWSHA-expert: Als uw haar de neiging heeft om snel terug te groeien, kunt u de Daily Routine Shampoo en de Deep Cleansing Shampoo gebruiken. Wij raden aan om deze twee shampoos afwisselend te gebruiken, de Deep Cleansing Shampoo werkt goed tegen een vette opbouw en de Daily Routine Shampoo kan helpen om op lange termijn de hoofdhuid weer in balans te brengen.


True Blonde Silver Shampoo – de zilvershampoo voor een koele, asblond
Blondies opgelet - de True Blonde Silver Shampoo is een must-have voor alle blondines die hun manen een koele opfrisbeurt willen geven. De krachtige formule vermindert de sinaasappelreflexen en neutraliseert ongewenste oranjezweem - voor een koele, asblonde look. En dat niet alleen: met de zeer effectieve verzorgingsformule met natuurlijke extracten van indigobloesem wordt je blonde haar voorzichtig gereinigd zonder uit te drogen.


Gentle Care Shampooonze zachte verzorgende shampoo voor maximale soepelheid
Onze Gentle Care Shampoo is een absolute MUST voor glad haar. Het is bijzonder mild en voedend en kan worden gebruikt voor het dagelijks wassen van het haar. Met de rijke en hydraterende amandelmelk herstelt het de structuur van droog haar en zorgt het tegelijkertijd voor maximale soepelheid. In combinatie met de Soft Cotton Conditioner krijg je een zijdezacht haargevoel.


Gorgeous Volume Shampoo – de volume booster shampoo
Ben je op zoek naar die extra boost van volume voor je haar? Met de Gorgeous Volume Shampoo krijgt je haar een extra portie volume en extra verstevigd. De extracten van violette saffraan stimuleren op natuurlijke wijze de celcommunicatie van de haarwortels, waardoor deze rechtop gaan staan. Hierdoor ziet je haar er dikker en volumineuzer uit. Wil je het volume-effect versterken, gebruik dan ook de Thickening Spray.

Tip van NEWSHA-expert:
Over het algemeen is het kiezen van de juiste shampoo essentieel voor de effectiviteit van je haarverzorging. Daarnaast moet je je haarverzorgingsroutine zeker compleet maken met een conditioner, een masker en een treatment. Alleen dan krijgt je haar volledige verzorging en werken de producten volledig. Het NEWSHA zorgadvies luidt als volgt:

  • Gebruik een shampoo om je nagelriemen schoon te maken en te openen.
  • Gebruik dan een masker of treatment om de verzorgende ingrediënten in je haar te injecteren.
  • Werk je verzorgingsroutine af met een conditioner om de schubbenlaag te sluiten en zo de verzorgende stoffen in het haar in te sluiten.
Blog-Bilder-Shampoo-Guide-02