NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN
Je beste vriend: de hittebescherming

Je beste vriend: de hittebescherming

De perfecte combinatie van hittebescherming voor het haar - Heat Protection Cream & Heat Protection Spray - Blowout Cream & Heat Protecting Blowout Spray

Hey lieve stijltangjunkies, krultangfans en föhngekken ;-)! Deze blogpost is opgedragen aan jou! Uw welzijn en vooral dat van uw haar is immers erg belangrijk voor ons! ♡ Je houdt ervan om je haar tot in de puntjes te stylen en bent na alle moeite blij met een geslaagde look? Gladmaken, draaien, tollen, borstelen, föhnen, plagen, etc. Maar met het geweldige resultaat vergeet je snel wat je haar elke dag moet doorstaan. De haarstructuur reageert zeer gevoelig op de sterke effecten van warmte en er ontstaan ​​nare gevolgen zoals kroezen, gespleten punten, dunner worden of extreem vochtverlies. Ook de hoofdhuid wordt zwaar gestrest tijdens warmtestyling en uit zich in de vorm van roos of huidirritaties! En vergeet niet: gekleurd haar verliest zijn glans en kleurintensiteit.

newsha hitzeschutz

Hier komt onze oplossing voor hittebescherming voor het haar: Met trots presenteren wij: Blowout Cream & Heat Protecting Blowout Spray - Onze hittebeschermende crème en onze hittebeschermende spray tot 230°C en antikroeseffect voor stylingliefhebbers!

Heet heet heet - maar veiligheid voorop!

Ook als je je haar snel moet föhnen geldt: veiligheid voorop! Om je haar te beschermen tegen hitte en kroezen, heeft NEWSHA twee echte bodyguards ingehuurd voor hittebescherming met de Blowout Cream en de Heat Protecting Blowout Spray.

Blowout Cream - je beste maatje voor elke föhn styling!

De effectieve formule biedt de perfecte hittebescherming voor het haar, kalmeert en maakt de haarstructuur glad en gaat vervelende pluisvorming tegen. Maar dat was niet alles, de lichte, door warmte geactiveerde crème maakt ook indruk met zijn innovatieve sneldrogende effect. Zo blijft er meer tijd over voor de mooie dingen in het leven.

Wrijf met de handpalmen voorzichtig een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot in vochtig haar. Föhn sectie voor sectie om meer volume te creëren. Onze tip: gebruik voor een gladde look de Velvet Paddle Brush. Kies voor meer beweging in het haar een van de NEWSHA Round Brushes. De natuurlijke hazelnootolie gaat kroezen tegen en is het schoonheidsgeheim van deze beschermende hittebeschermende crème. Het geeft het haar een gladde en zijdeachtige structuur met een fijne grip.

De Perfetto-droger van NEWSHA moet worden gebruikt om de perfecte styling te ondersteunen. Deze haardroger is als geen ander. De perfecte mix van een extreem compacte, lichtgewicht en toch krachtige föhn. Het is slechts half zo groot als andere föhns en droogt het haar tot 30 procent sneller.

Je persoonlijke superheld in het dagelijks leven

De Heat Protecting Blowout Spray biedt geweldige hittebescherming en beschermt het haar tijdens hittestyling als een betrouwbare, onzichtbare superheld. De intens voedende hittebeschermende spray beschermt het haar tegen pluis zonder het te verzwaren. Je krijgt een betrouwbare grip en een gladde, glanzende afwerking.

Gewoon na het wassen - voor het föhnen - op voldoende afstand (ca. 20 cm) op handdoekdroog haar sprayen en met een borsteltje over de punten verdelen. Föhn dan zoals gewoonlijk - en geniet van de #goodhairday! Onze tip: föhn je haar met een ronde borstel voor maximaal volume.

Het verzorgingsgeheim van dit product zijn de rijke druivenpitextracten, die het haar betrouwbaar beschermen tegen vocht, kroezen en hitte. De haarstructuur wordt gekalmeerd en het haar krijgt een natuurlijk mooie glans. Perfecte look + bescherming van het haar - alles wat het haar verlangt!

De belangrijkste helpers voor perfect beschermd haar tijdens warmtestyling:

• Blowout Cream

• Heat Protecting Blowout Spray

• Velvet Paddle Brush