NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret voor
extensions - Set

Beauty Secret voor extensions - Set

  • Extensies Haarroutine
  • De speciale zorg
  • Verzorgt en beschermt natuurlijk haar en extensions
Regular Price € 107,00 Special Price € 95,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10033

gegevens

Extensions hebben een bijzonder intensieve haarverzorging nodig om uw haar stralend mooi en glanzend te houden. Met het Beauty Secret for Extensions hebben we de perfecte verzorgingsroutine gecreëerd om zowel natuurlijk haar als extensions intensief te verzorgen. Onze NEWSHA-favorieten garanderen u niet alleen gezond uitziend haar, maar ook perfecte verzorging en herstellende effecten. De set bevat: Daily Routine 250ml, All About Smooth Treatment 150ml, High Performance Leave-In Conditioner 250ml, Heat Protecting Blowout Spray 200ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Daily Routine Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer het zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng de All About Smooth Treatment gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om maximale verzorgingsresultaten te bereiken. Afhankelijk van het verzorgende effect 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Spray de High Performance Leave-In-Conditioner vanaf een afstand van ca. 20 cm op gewassen, handdoekdroog haar en kneed het met de handen in. Niet spoelen.
Step 4
Ten slotte moet het haar worden voorbereid op de volgende styling met een föhnlotion of hittebescherming. De Heat Protecting Blowout Spray is ideaal als lichte, beschermende föhnspray voor natuurlijk haar en extensions.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret voor extensions - Set
jouw feedback