NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret voor
volumineus haar - set

Beauty Secret voor volumineus haar - set

  • Volume Haarroutine
  • Voor dun en fijn haar
  • Voor volheid en grip
Regular Price € 100,00 Special Price € 91,00
Inclusief btw, plus Verzending
Herinnering is succesvol ingesteld.
OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR
In stock
SKU
P-10023

gegevens

Dun, fijn haar heeft verzorging nodig en vooral stylingproducten die het haar niet verzwaren en grip en volheid geven. Het kiezen van de juiste verzorgingsproducten is bijzonder cruciaal, omdat fijn haar vaak wordt overbehandeld met het verkeerde product - en dan is het gewenste volume volledig verdwenen. NEWSHA laat je zien welke producten je kunt gebruiken om je droom van volumineus, vol haar waar te maken: Met het beautygeheim voor volumineus haar hebben we de ultieme verzorgingsroutine voor volumineus en gezond haar samengesteld. De set bevat: Gorgeous Volume Shampoo 250ml, Excellent Volume Masque 150ml, Supreme Thickening Spray 125ml, Shaping Lift Foam 200ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Gorgeous Volume Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer het zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water om een ​​licht schuim te creëren en spoel het vervolgens grondig uit. Voor de ultieme volumeboost, vervolg met de Supreme Thickening Spray. Dit geeft je haar blijvende kracht.
Step 2
Verwerk het Excellent Volume Masque in gewassen haar en laat het 5-10 minuten intrekken. Daarna goed afspoelen met lauw water. Werk eventueel af met een lichte conditioner of Supreme Thickening Spray.
Step 3
Voor fijn haar en als integraal onderdeel van de volumeroutine is de Supreme Thickening Spray een geschikt alternatief voor een conditioner. Spray de spray na het wassen op de wortels van handdoekdroog haar en verdeel gelijkmatig over de lengtes en punten met een borstel. Föhn vervolgens je haar droog met een ronde borstel. Stijl zoals je wilt.
Step 4
De Shaping Lift Foam is het perfecte stylingproduct voor een volumineuze look - van de aanzet tot de punten. Het haar krijgt volheid en flexibele fixatie van wortel tot punt dankzij deze betrouwbare haarmousse. Het professionele product geeft nieuwe elasticiteit en natuurlijk, langdurig volume zonder te plakken. De structuur wordt gemakkelijker te föhnen, zelfs op beschadigd haar. Waardevolle extracten van de acaibes beschermen en verzorgen je haar.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret voor volumineus haar - set
jouw feedback