NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret voor
pluisvrij haar - set

Beauty Secret voor pluisvrij haar - set

  • Zachte haarroutine
  • Voor de perfecte strakke look
  • Soepelheid, gladheid en glans
Regular Price € 106,00 Special Price € 93,50
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10029

gegevens

Bye bye pluizig haar! Een probleem dat waarschijnlijk iedereen kent: broos en moeilijk te temmen haar, steekt uit het hoofd, kroest en mist glans. De technische term hiervoor is kroezen - en helaas is geen enkele haarstructuur er veilig voor. Zowel krullend als steil haar kan worden aangetast door kroezen, hoewel krullend of golvend haar iets gevoeliger is. Frizz geeft in ieder geval aan dat je haar uitgedroogd is en dus een extra dosis verzorging nodig heeft. Het geheim achter een onberispelijk kapsel ligt in het schoonheidsgeheim voor pluisvrij haar. De voor jou geselecteerde producten vormen een zachte haarroutine voor de perfecte strakke look. Het setje bestaat uit: Gentle Care Shampoo 250ml, Soft Cotton Conditioner 150ml, All About Smooth Treatment 150ml, Blowout Cream 125ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Gentle Care Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer dit zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng de All About Smooth Treatment gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om maximale verzorgingsresultaten te bereiken. Afhankelijk van het verzorgende effect 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van de Soft Cotton Conditioner in de handpalmen en masseer zachtjes in de lengtes en punten van het gewassen haar. Laat 2 minuten intrekken en spoel daarna grondig af met warm water.
Step 4
Tot slot is de Luxe Treatment Oil niet alleen geschikt voor de verzorging van droge haarpuntjes, maar is het ook het perfecte finishing product. Wrijf na het stylen wat olie in de handpalmen en strijk zachtjes over het haaroppervlak en kneed het in de punten.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret voor pluisvrij haar - set
jouw feedback