NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret voor
krullend haar - set

Beauty Secret voor krullend haar - set

  • Verzorgings- en stylingroutine
  • Bundelen en stuiteren
  • Gegarandeerd perfecte krullen
Regular Price € 99,00 Special Price € 87,50
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10028

gegevens

Of het nu gaat om kurkentrekkerkrullen, strandgolven of zachte golven - we houden van alle soorten krullen. Vooral de meisjes onder jullie die van nature krullende manen hebben, weten dat bij een krullende haarstructuur de juiste verzorging de A&O is. In tegenstelling tot steil haar heeft krullend haar veel meer onderhoud nodig om gezond te blijven. Door de structuur van de krullen is de schubbenlaag van de haarvezel meestal opgeruwd. Zodat je niet meer hoeft te zoeken naar de perfecte verzorgingsset voor je krullen, hebben wij het beautygeheim voor krullend haar samengesteld. Het bevat de perfecte verzorgings- en stylingproducten om de elasticiteit en veerkracht van de krullen te vergroten - zodat je gekrulde manen levendig en mooi blijven. De set bevat: Daily Routine Shampoo 250ml, High Performance Leave-In Conditioner 250ml, Premium Curl Enhancer 125ml, Luxe Treatment Oil 30ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Daily Routine Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer het zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng het masker/de behandeling van uw keuze gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om maximale verzorgingsresultaten te bereiken. Afhankelijk van het verzorgende effect 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Spray de High Performance Leave-In-Conditioner vanaf een afstand van ca. 20 cm op gewassen, handdoekdroog haar en kneed het met de handen in. Niet spoelen.
Step 4
Gebruik vervolgens de Premium Curl Enhancer om de krullen definitie en volledige kracht te geven. Knijp een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot in het haar en föhn het vervolgens droog met een diffuser voor gedefinieerde krullen. Toepassing in droog haar: Om de krullen een nieuwe impuls en expressie te geven, kneed je gewoon een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van de Premium Curl Enhancer in de lengtes en punten. Definieer en werk indien nodig individuele krullen uit.
Step 5
Tot slot is de Luxe Treatment Oil niet alleen geschikt voor de verzorging van droge haarpuntjes, maar is het ook het perfecte finishing product. Wrijf na het stylen wat olie in de handpalmen en strijk zachtjes over het haaroppervlak en kneed het in de punten. Dit kalmeert opvliegende, rusteloze haren, zorgt voor extra vocht voor droge punten en geeft het haar een glans booster.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret voor krullend haar - set
jouw feedback