NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret voor
gekleurd haar - set

Beauty Secret voor gekleurd haar - set

  • Ultieme verzorgingsroutine
  • Voor gekleurd haar
  • Kleurbescherming, soepelheid en glans
Regular Price € 101,00 Special Price € 89,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10025

gegevens

Gekleurd en vooral geblondeerd haar heeft een steeds intensievere verzorging nodig, omdat kleuren, stylen met de stijltang, föhnen en omgevingsinvloeden zoals koude, droge lucht of intens zonlicht het haar kunnen beschadigen en tot vervaging van de haarkleur kunnen leiden. Het is daarom belangrijk om zowel verzorgings- als stylingproducten te gebruiken waarvan de actieve ingrediënten en natuurlijke actieve ingrediënten specifiek zijn afgestemd op de behoeften van gekleurd haar en de best mogelijke kleurbescherming bieden. De set is perfect voor iedereen die dof, futloos haar wil tegengaan en haarkleurverfijning, meer glans en kleurintensiteit wil. De set bevat: Color Protect Shampoo 250ml, color masque Diamond Gloss 150ml, High Performance Leave-In Conditioner 250ml, Luxe Treatment Oil 30ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Color Protect Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer de shampoo zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng het kleurmasker gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om een ​​uniform kleurresultaat te verkrijgen. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Spray de High Performance Leave-In-Conditioner vanaf een afstand van ca. 20 cm op gewassen, handdoekdroog haar, kam door. Niet spoelen.
Step 4
Tot slot is de Luxe Treatment Oil niet alleen geschikt voor de verzorging van droge haarpuntjes, maar is het ook het perfecte finishing product.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret voor gekleurd haar - set
jouw feedback