NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret
vakantieset

Beauty Secret vakantieset

  • Vakantie haarroutine
  • Voor vakantie & onderweg
  • Voor perfect verzorgd vakantiehaar
Regular Price € 49,00 Special Price € 47,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10024

gegevens

Als er een vakantie voor de deur staat, heb je vaak keuze te over welke verzorgings- en schoonheidsproducten je mee kunt nemen in je koffer. Maar als het op haarverzorging aankomt, hoeft u geen compromissen te sluiten. Vooral op vakantie heeft je haar de beste haarverzorgingsroutine nodig om beschermd te zijn tegen invloeden van buitenaf zoals UV-stralen en zout water en er gezond en verzorgd uit te blijven zien. Met het Beauty Secret hebben we het ultieme haarverzorgingspakket samengesteld voor de verzorgingsbehoefte van beschadigd haar. De handige formaten van 80 ml zijn ideaal voor lichte bagage. De set bevat: Daily Routine Shampoo 80ml, Flawless Repair Treatment 50ml, High Performance Leave-In Conditioner 80ml, Hair Wrap. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Daily Routine Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer het zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng de Flawless Repair Treatment gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam. Afhankelijk van de haarstructuur en het gewenste verzorgende effect 5 tot 20 minuten laten inwerken - daarna grondig uitspoelen.
Step 3
Spray de High Performance Leave-In-Conditioner vanaf een afstand van ca. 20 cm op gewassen, handdoekdroog haar, kam door. Niet spoelen.
Step 4
De haarwikkel is ideaal om zacht en betrouwbaar vocht uit het haar te zuigen om haarbreuk en gespleten haarpunten te voorkomen. Voor een zachte en snelle droging van het haar.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret vakantieset
jouw feedback