NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret tegen
vettig haar - set

Beauty Secret tegen vettig haar - set

  • Verzorgingsroutine
  • Voor een evenwichtige hoofdhuid
  • Voor dagelijks gebruik
Regular Price € 105,00 Special Price € 92,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10030

gegevens

Snel vettig haar is voor veel vrouwen een absoluut probleem. Was je haar 's morgens als eerste en 's avonds is het weer draderig. Dit probleem is niet alleen vervelend, maar veroorzaakt vaak ook onzekerheid en ongemak. In ieder geval helpen shampoos die de hoofdhuid in balans brengen en zo een “normale” functie van de talgklieren op de lange termijn bevorderen. Bij vettig haar moet je over het algemeen haarverzorgingsproducten gebruiken die weinig hydraterende bestanddelen bevatten. Met het beautygeheim tegen vettig haar bieden wij je de optimale verzorgingsroutine zodat je nooit meer bad hair days hoeft te beleven. De set bevat: Deep Cleansing Shampoo 250ml, Mild Care Masque 150ml, Daily Weightless Conditioner 250ml, Deluxe Dry Shampoo 250ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Deep Cleansing Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer deze zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng het Mild Care Masque gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om maximale verzorgingsresultaten te bereiken. Laat het masker 5 minuten intrekken en was het daarna grondig uit.
Step 3
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van de Daily Weightless Conditioner in de handpalmen en masseer zachtjes in de lengtes en punten van het gewassen haar. 2 minuten laten intrekken en daarna groen maken met warm water tenslotte afspoelen.
Step 4
De Deluxe Dry Shampoo is de perfecte aanvulling voor volume, volheid en het gevoel van vers gewassen haar. Spray op de wortels vanaf een afstand van 20 cm en masseer zachtjes in met je vingertoppen.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret tegen vettig haar - set
jouw feedback