NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret tegen
vergeling bij geblondeerd haar - Set

Beauty Secret tegen vergeling bij geblondeerd haar - Set

  • Routine voor blond haar
  • Neutraliseert gele zweem
  • Verzorging, soepelheid & glans
Regular Price € 102,00 Special Price € 90,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10022

gegevens

Wij houden van blond - en zodat je van je blonde haar kunt blijven houden, hebben we de perfecte set voor je haarroutine samengesteld. Onze blonde favorieten verzorgen niet alleen je haar, ze garanderen ook dat je je koele blonde toon behoudt en je haar een schitterende glans geeft. De set is perfect voor alle blondines met lichtblond tot lichtblond haar, van wie het haar neigt naar een gele tint en die een koele blonde nuance willen. De set bevat: True Blonde SIlver Shanpoo Type#2, Soft Cotton Conditioner 150ml, color masque Velvet Vanilla 150ml, Luxe Treatment Oil 30ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van de zilvershampoo en masseer dit zachtjes in het haar. Laat het 1-5 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Indien nodig kunt u het proces herhalen.
Step 2
Breng het kleurmasker gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om een ​​uniform kleurresultaat te verkrijgen. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van de conditioner in de handpalmen en masseer zachtjes in de lengtes en punten van het gewassen haar. Laat 2 minuten intrekken en spoel daarna grondig af met warm water.
Step 4
Tot slot is de Luxe Treatment Oil niet alleen geschikt voor de verzorging van droge haarpuntjes, maar is het ook het perfecte finishing product. Wrijf na het stylen wat olie in de handpalmen en strijk zachtjes over het haaroppervlak. Dit kalmeert weerbarstig, onrustig haar en geeft het haar een glans booster.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret tegen vergeling bij geblondeerd haar - Set
jouw feedback