NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret tegen
fijn haar - set

Beauty Secret tegen fijn haar - set

  • Gewichtloze verzorgingsroutine
  • Speciaal voor fijn haar
  • Dagelijkse reiniging en verzorging
Regular Price € 102,00 Special Price € 90,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10026

gegevens

Dun, fijn haar heeft verzorging nodig en vooral stylingproducten die het haar niet verzwaren en grip en volheid geven. Het kiezen van de juiste verzorgingsproducten is bijzonder belangrijk, omdat fijn haar de neiging heeft om te veel behandeld te worden met het verkeerde product - en volume te verliezen. NEWSHA laat je zien welke producten je kunt gebruiken om je haar elke dag zacht te reinigen. Met het schoonheidsgeheim tegen fijn haar hebben we de ultieme verzorgingsroutine samengesteld voor gewichtloos, verzorgd haar. De set bevat: Deep Cleasning Shampoo 250ml, Daily Routine Shampoo 250ml, Daily Weightless Conditioner 250ml, Mild Care Masque 150ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik de Deep Cleansing Shampoo afwisselend met de Daily Routine Shampoo. Gebruik een hoeveelheid Deep Cleansing Shampoo of Daily Routine Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer het zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng het Mild Care Masque gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam. Afhankelijk van de haarstructuur en het gewenste verzorgende effect 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Breng een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot van de Daily Weightless Conditioner gelijkmatig aan op gewassen haar, vooral in de lengtes en punten. Laat maximaal 3 minuten intrekken. Grondig uitspoelen en stylen zoals gewoonlijk.
Step 4
Eindelijk is het kleine wonderpoeder geschikt voor volumestyling - het Texturizing Volume Powder. Het werkt als een onzichtbaar volumehulpmiddel voor de wortels en tovert indien gewenst grip in de lengtes. Je haar krijgt natuurlijke volheid, textuur en een matte finish. De aanwezige rijstkiemolie heeft een antioxiderende werking. Uw metgezel voor ontbrekend volume.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret tegen fijn haar - set
jouw feedback