NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Beauty Secret
Bestseller - Set

Beauty Secret Bestseller - Set

  • Zorg favorieten
  • Zorgt voor soepelheid en glans
  • Voor verzorgd, gezond haar
Regular Price € 110,00 Special Price € 97,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
P-10032

gegevens

Een goede haarverzorging en een consistente routine zijn essentieel voor gezond, soepel en glanzend haar. Factoren als milde reiniging, hoogwaardige en niet-verzwarende ingrediënten en duurzame verzorging zijn doorslaggevend. Met de bestseller Beauty Secret hebben we een productcombinatie van onze populairste verzorgingsproducten voor je samengesteld die aan alle eisen voor een optimale haarverzorging voldoet. De set bevat: Gentle Care Shampoo 250ml, Flawless Repair Treatment 150ml, High Performance Leave-In Conditioner 250ml, Luxe Treatment Oil 30ml. LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortingsacties/acties met actiecodes.

How To Use

Step 1
Gebruik een hoeveelheid Gentle Care Shampoo ter grootte van een hazelnoot en masseer dit zachtjes in je haar. Emulgeer het met wat water en spoel het vervolgens grondig uit.
Step 2
Breng de Flawless Repair Treatment aan op handdoekdroog haar en verdeel het gelijkmatig met een grove kam. Afhankelijk van het verzorgende effect 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.
Step 3
Spray de High Performance Leave-In-Conditioner vanaf een afstand van ca. 20 cm op gewassen, handdoekdroog haar en kneed het met de handen in. Niet spoelen.
Step 4
Werk een kleine hoeveelheid van de Luxe Treatment Oil in het haar om het haar een zijdezachte finish te geven.

Äußere Einflüsse, falsche/mangelnde Ernährung und Hitzestylings strapazieren unser Haar Tag für Tag. Wenn es um unsere Haarpflege geht, haben wir die Chance dem Haar etwas zurückzugeben und es ausreichend und nachhaltig zu pflegen. Das Haar wird sichtbar stärker, geschmeidiger und glänzender und erlaubt dir deinen absoluten Lieblings-Hairlook zu tragen. Mit dem LOVE CARE BESTSELLER SET bietest du deinem Haar die nötige Pflege um gesund und gepflegt auszusehen.

De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:Beauty Secret Bestseller - Set
jouw feedback