NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

Sweet & Salty Beach
Spray

NEWSHA CLASSIC Sweet & Salty Beach Spray

  • Texturizing styling spray met zout en suikerkristallen
  • Volumengebende Formulierung
  • Voor casual strand looks
(€ 466,67 / 1 l)

gegevens

De parabenenvrije formule maakt gebruik van zout- en suikerkristallen om perfecte strandgolven op te roepen. Het haar behoudt zijn natuurlijke soepelheid - zonder "crunch-effect". De NEWSHA Beach Spray geeft perfect ongedaan volume zonder het haar uit te drogen. Het resultaat is een nonchalante strandlook, zoals na een dag aan zee.

How To Use

Step 1
Stap 1: Aanbrengen in droog of vochtig haar
Step 2
Stap 2: Spray vanaf voldoende afstand (ca. 20 cm) gelijkmatig op het haar en kneed de lengtes en punten met de vingers goed door.
Step 3
Stap 3: Föhn zoals gewoonlijk.
Step 4
Stap 4: Laat je haar daarna aan de lucht drogen of föhnen met een diffuser.
De kostbare mineralen in het zout dringen door en verzorgen het haar, terwijl de suikerkristallen zich om elke haarlok wikkelen, de actieve ingrediënten vasthouden en het haar beschermen. De combinatie van zoete en zoute kristallen geeft het haar een aangename textuur en volume zonder het haar uit te drogen. Het resultaat is een nonchalante surfmanen.
Maakt het product mijn haar hard of droog?
Nee, juist daarom hebben we naast de zoutkristallen ook suikerkristallen toegevoegd. Deze conditioneren je haar en maken het soepel, maar geven je nog steeds een gripgevoel.
Kan ik het product alleen op vochtig haar gebruiken?
Nee, je kunt de Sweet & Salty Beach Spray op droog haar gebruiken en daarna kort föhnen of aan de lucht laten drogen.
De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.

Zucker und natürlichen Mineralsalze

De kostbare mineralen in het zout dringen door en verzorgen het haar, terwijl de suikerkristallen zich om elke haarstreng wikkelen, de actieve ingrediënten vastzetten en het haar beschermen. De combinatie van zoete en zoute kristallen geeft het haar een aangename textuur en volume zonder het haar uit te drogen. Het resultaat is een casual surfermanen.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA CLASSIC Sweet & Salty Beach Spray
jouw feedback