NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

No More
Frizz Cream

NEWSHA CLASSIC No More Frizz Cream

  • Structuur kalmerende anti-frizz crème
  • Verzacht en herstelt de haarstructuur
  • Bundelt het haar zonder het te verzwaren
(€ 320,00 / 1 l)

gegevens

NEWSHA No More Frizz Cream is je beste vriend als je vaak last hebt van pluizig haar. Of je haar nu van nature pluizig is of je haar overeind staat in een hoge luchtvochtigheid: dankzij de structuurkalmerende werking van deze verzorgende en stylingcrème bestrijdt het op betrouwbare wijze pluis , en de mangoboter die erin zit geeft je haar vocht en een extra dosis verzorging, waardoor je haar op de lange termijn beschermd wordt tegen uitdroging. Pluisvrij haar in slechts een minuut:

How To Use

Step 1
Stap 1: Wrijf een klein toefje No More Frizz Cream tussen je handpalmen en masseer het in droog haar
Step 2
Stap 2: Style het haar zoals gewoonlijk
De rijke mangoboter wordt verkregen uit de pitten van de mangovrucht en is rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren. Deze geven de mangoboter zijn regenererende en hydraterende eigenschappen. In combinatie met belangrijke mineralen zoals magnesium, calcium en ijzer, evenals vitamine A, C, D en E, is mangoboter de ideale partner voor het revitaliseren van droog haar. Dankzij de crèmige textuur dringen de waardevolle ingrediënten snel en vooral diep in het haar, waar ze direct zorgen voor uitzonderlijke soepelheid en glans.
Hoe gebruik ik het product?
Werk gewoon een kleine hoeveelheid met je handpalmen in droog haar en style dan zoals gewoonlijk.
Kan ik het product combineren met andere NEWSHA producten?
Maar zoveel meer! Combineer de No More Frizz Cream met onze Luxe Treatment Oil voor nog meer glans. De combinatie is ideaal voor vlechten en spelden.
De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.

Mangoboter

Mangoboter is rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren. In combinatie met belangrijke mineralen zoals magnesium, calcium en ijzer, evenals vitamine A, C, D en E, is mangoboter de ideale partner voor het revitaliseren van droog haar.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA CLASSIC No More Frizz Cream
jouw feedback

de perfecte combinatie

Vind de perfecte routine voor uw haardoel: