NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

High Performance Leave-In
Conditioner

NEWSHA CLASSIC High Performance Leave-In Conditioner

  • Intensieve verzorging zonder spoelen
  • Voor hoge soepelheid en gemakkelijke kambaarheid
  • Anti-frizz-effect
(€ 466,67 / 1 l)

gegevens

De NEWSHA High Performance Leave-In Conditioner is de perfecte keuze voor jou als je 's ochtends niet te veel tijd hebt voor je doucheroutine, maar toch niet zonder intensieve verzorging wilt. Uitgerust met een praktische sprayfunctie , de conditioner kan in een handomdraai op elk haar worden aangebracht en biedt u exclusieve glans en soepelheid - zonder uitspoelen.Als speciaal ingrediënt van dit product geeft marula-olie u ook vocht en waardevolle voedingsstoffen voor uw haar en gaat kroezen tegen. In slechts twee stappen naar glanzend haar:

How To Use

Step 1
Stap 1: Spray vanaf een afstand van ca. 20 cm op gewassen, handdoekdroog haar.
Step 2
Stap 2: Doorkammen en niet uitspoelen.
De extracten van de exotische marulavrucht versterken het haar. De conditioner blijft in het haar zitten zonder het te verzwaren. De bijzondere werking van de leave-in conditioner is gebaseerd op de voordelen van de koudgeperste olie van de marulavrucht. Deze staat bekend om zijn positieve hydraterende eigenschappen en bevat hoogwaardige essentiële vetzuren. Het is ook rijk aan antioxidanten, vitamine E en C.
Moet ik het product na gebruik uitspoelen?
Echt niet! De spray conditioner voor haarstructuur en bescherming blijft in je haar zitten en maakt het makkelijker doorkambaar en anti-frizz. Spoel het dus niet uit, zo kunnen de extracten van de exotische marulavrucht je haar versterken.
Kan ik het product ook gebruiken in combinatie met een ander product?
O ja! Onze leave-in conditioner is de perfecte afsluiter van elk NEWSHA verzorgingsritueel. Maak je verzorging altijd af met de leave-in conditioner.
De verzendkosten voor een DHL standaardpakket bedragen € 7,95. Vanaf een aankoopwaarde van € 30,00 zijn er geen verzendkosten. Verzending is alleen binnen Nederland. We streven ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Als je het gevoel hebt dat de producten die je in de online shop hebt besteld niet aan deze eisen voldoen, kun je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Als je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren, voeg dan je orderbevestiging inclusief je ordernummer toe en noteer de geretourneerde producten. Als je de producten in een NEWSHA-salon hebt gekocht, vragen we je om ze daar te retourneren, aangezien elke winkel zijn eigen retourbeleid heeft. Om deze reden kunnen aankopen die in een salon zijn gekocht niet door ons worden geretourneerd. Bewaar uw bonnen en trackinginformatie voor de geretourneerde goederen.

Marulafruit Extracten

Extracten van het exotische marulafruit versterken het haar. De conditioner blijft in het haar zitten zonder het te verzwaren. Het succes van deze bestseller is gebaseerd op de voordelen van koudgeperste marulafruitolie. Deze staat bekend om zijn positieve, hydraterende eigenschappen en bevat hoogwaardige essentiële vetzuren. Het is ook rijk aan antioxidanten, vitamine E en C.
BEOO
RDE
LING
waardering
Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA CLASSIC High Performance Leave-In Conditioner
jouw feedback