GLAMOUR Shopping Week Salon nur
mit GLAMOUR Shopping Week Rabatt
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

NEWSHA Love Hair Rescue - Set

De ultieme verzorgingsbehandeling voor een diep effectieve haarrestauratie.

€ 117,00
Inclusief btw, plus Verzending
Availability: In stock
SKU
S-30192

Uw set voor betrouwbare haarreparaties

Of het nu gaat om bleken, veelvuldig stylen met warmte, kleuren of regelmatig stijlen - al deze dingen tasten de haarstructuur aan, maken het poreus en drogen het haar op de lange termijn uit. Het resultaat is gespleten punten en haarbreuk. Daarom hebben we onze Love # HairRescue - Set voor jou samengesteld, met alle belangrijke ingrediënten en verzorgende stoffen om je haar er weer stralend en gezond uit te laten zien.De set bevat:

PURE Gentle Care Shampoo 250ml
De milde verzorgende shampoo voor een zacht haargevoel. De amandelmelk verzacht gevoelig en droog haar. Geeft absolute soepelheid en is perfect voor structureel beschadigd en weerbarstig haar. Hoog

High performance leave-in conditioner 250ml
De spray conditioner zonder uitspoelen met dosering afhankelijk van het haargevoel. De marulavrucht verstevigt het haar, geeft glans en soepelheid met een anti-kroes effect. De romige consistentie maakt het bijzonder gemakkelijk te gebruiken.

Deep Repolishing Cream 75ml
De diep effectieve anti-verouderingskuur versterkt de haarstructuur onmiddellijk. Dankzij versterkende olijfolie en natuurlijke keratine worden voedende actieve ingrediënten in de binnenste haarlaag gesmokkeld, die je haar revitaliseren. De zeer effectieve formule werkt als een kleine vitale infusie en geeft je haar verloren soepelheid, elasticiteit en kracht terug.

Deep Treatment Masque 150ml
De redder voor zwaar beschadigd haar. Rijk haarmasker voor intensieve haarstructuur. De sheaboter herstelt het haar van binnenuit, heeft een versterkende en revitaliserende werking.


LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortings-/actieacties.

Masseer een hoeveelheid Gentle Care Shampoo ter grootte van een hazelnoot in je haar, emulgeer het met water en spoel het daarna grondig uit.

Masseer het Deep Treatment Masque in gewassen haar. Inwerktijd: 2-3 min., Voor een intensiever verzorgend effect 15-20 min., Ideaal onder hitte. Spoel daarna grondig uit.

Giet een kleine hoeveelheid Deep Repolishing Cream in je handen en masseer in de lengtes en punten van vochtig haar. De crème kan ook op droog haar worden gebruikt.

Spray de leave-in conditioner op gewassen, handdoekdroog haar vanaf een afstand van ongeveer 20 cm en kam het goed door. De leave-in blijft in het haar en wordt niet meer uitgespoeld.

NEWSHA staat al bekend als Hair-Rescue expert, nu hebben we onze ultieme verzorgingsbehandeling voor u thuis gecreëerd. De Love # HairRescue - Set versterkt je haar merkbaar en geeft het een stralende en gezonde uitstraling. Gespleten haarpunten en haarbreuk worden gestopt.

Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA Love Hair Rescue - Set