NEWSHA Shopping Experience MAAR
met de NEWSHA Shopping Experience korting
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
maar € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

NEWSHA Love Cool Blonde Type #2 - Set

NEWSHA Love Cool Blonde Type #2 - Set

€ 93,00
Inclusief btw, plus Verzending
In stock
SKU
S-30515

gegevens

We houden van blond - en zodat je van je blonde haar kunt blijven houden, hebben we de perfecte set voor je haarroutine samengesteld. Onze blonde favorieten zorgen niet alleen voor je haar, ze garanderen ook dat je je blonde tint behoudt en geef het jouwe cadeau Haar schitterende glans - voor een prachtig stylingresultaat De set bevat:

TRUE BLONDE SILVER SHAMPOO Type #2 250ml
Dé garantie voor perfect kleurbehoud en verzorging van je blonde haar. Het is speciaal gemaakt voor lichtblond tot lichtblond, gehighlight of grijs haar. De krachtige formule met violette pigmenten vermindert gele reflexen en neutraliseert ongewenste gele tinten - voor een koele, asblonde look. De natuurlijke druivenpitolie verstevigt het haar en geeft het een extra portie glans. De NEWSHA True Blonde Silver Shampoo Type #2 is een professionele zilvershampoo en is daarom verrijkt met sterke, violette kleurpigmenten.

SOFT COTTON CONDITIONER 150ml
De bijzonder romige haarconditioner zorgt voor ultrasoepelheid en gemakkelijke doorkambaarheid. De olie uit katoenzaad is rijk aan omega-6-vetzuren en daarom bijzonder geschikt voor droog, beschadigd en gekleurd haar.

COLOR MASQUE VELVET VANILLE 150ml
Deze intensieve glossing is speciaal gemaakt voor licht tot medium blond haar. Hoogwaardige ingrediënten uit de natuur en pure kleurpigmenten zorgen voor een zijdeachtige glans en schitterende kleurintensiteit.

LUXE TREATMENT OIL 30ml
Als een rijke, maar vederlichte verzorgings- en stylingolie, geeft het het haar soepelheid, definitie geeft het ons een extra dosis glans. De gebruikte arganolie is rijk aan onverzadigde omega-3 & -9 vetzuren, die het haar versterken, gezondheid geven en gespleten punten voorkomen.


LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortings-/actieacties.

Masseer een hazelnootgrote hoeveelheid TRUE BLONDE SILVER SHAMPOOS TYPE #2 in je haar, emulgeer het met water en spoel het daarna grondig uit.

Breng het COLOR MASQUE gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om een ​​uniform kleurresultaat te bereiken. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.

Verdeel nu een hoeveelheid SOFT COTTON CONDITIONER ter grootte van een hazelnoot in de palm van uw hand en masseer het product zachtjes in de lengtes en punten van het gewassen haar. 2 minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen met warm water.

Breng een kleine hoeveelheid van de LUXE TREATMENT OIL aan op handdoekdroog haar, verdeel het in de lengtes en punten. Niet spoelen. Style je haar zoals gewoonlijk. Breng om af te werken nog wat olie aan op droog haar.

Veredele deinen Blondton zusätzlich mit der color masque by NEWSHA. Mir der passenden Nuance für blondes Haar kannst du deinem Look das perfekte Farb- und Glanzfinish verpassen. Das Luxe Treatment Oil schenkt deinem Haar die Extraportion Glanz.

Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA Love Cool Blonde Type #2 - Set
jouw feedback

good to know

Verbod op dierproeven
Duurzaamheid
100% exclusiviteit
Salon kwaliteit
Onderscheidende merkidentiteit
Lovebrand