GLAMOUR Shopping Week Salon nur
mit GLAMOUR Shopping Week Rabatt
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

NEWSHA Love Cool Blonde - Set

Uw allround zorgeloos pakket voor de perfecte verzorging van blond haar. Neutraliseert ongewenste oranjezweem.

Regular Price € 92,00 Special Price € 78,00
Inclusief btw, plus Verzending
Availability: In stock
SKU
S-30196

Jouw set voor de beste verzorging van blond haar

We houden van blond - en zodat je van je blonde haar kunt blijven houden, hebben we de perfecte set voor je haarroutine samengesteld. Onze blonde favorieten zorgen niet alleen voor je haar, ze garanderen ook dat je je blonde tint behoudt en geef het jouwe cadeau Haar schitterende glans - voor een prachtig stylingresultaat De set bevat:

TRUE BLONDE SILVER SHAMPOO 250ml
De hoog gepigmenteerde zilvershampoo ondersteunt niet alleen de houdbaarheid van een koele blonde look. De natuurlijke extracten van de violette indigobloesem verminderen ongewenste oranje- en koperreflecties in het haar en geven een koele en moderne kleurafwerking.

SOFT COTTON CONDITIONE 150ml
De bijzonder romige haarconditioner zorgt voor ultrasoepelheid en gemakkelijke doorkambaarheid. De olie uit katoenzaad is rijk aan omega-6-vetzuren en daarom bijzonder geschikt voor droog, beschadigd en gekleurd haar.

COLOR MASQUE VELVET VANILLE 150ml
Deze intensieve glossing is speciaal gemaakt voor licht tot medium blond haar. Hoogwaardige ingrediënten uit de natuur en pure kleurpigmenten zorgen voor een zijdeachtige glans en schitterende kleurintensiteit.

LUXE TREATMENT OIL 30ml
Als een rijke, maar vederlichte verzorgings- en stylingolie, geeft het het haar soepelheid, definitie geeft het ons een extra dosis glans. De gebruikte arganolie is rijk aan onverzadigde omega-3 & -9 vetzuren, die het haar versterken, gezondheid geven en gespleten punten voorkomen.


LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortings-/actieacties.

Masseer een hoeveelheid TRUE BLONDE SILVER SHAMPOO ter grootte van een hazelnoot in je haar, emulgeer het met water en spoel het daarna grondig uit.

Breng het COLOR MASQUE gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om een ​​uniform kleurresultaat te bereiken. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen.

Verdeel nu een hoeveelheid SOFT COTTON CONDITIONER ter grootte van een hazelnoot in de palm van uw hand en masseer het product zachtjes in de lengtes en punten van het gewassen haar. 2 minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen met warm water.

Breng een kleine hoeveelheid van de LUXE TREATMENT OIL aan op handdoekdroog haar, verdeel het in de lengtes en punten. Niet spoelen. Style je haar zoals gewoonlijk. Breng om af te werken nog wat olie aan op droog haar.

Alle blondines weten dat hun haar bijzonder hoge eisen stelt nadat het is gebleekt. Als het niet goed wordt verzorgd, drogen de punten snel uit en wordt het haar pluizig, dof en dof. Om je haar van dit alles te ontzien, hebben we speciaal voor deze eisen deze set samengesteld.

Alle Blondinen wissen, dass das Haar gerade nach einer Blondierung besonders hohe Ansprüche hat. Bekommt es nicht genügend Pflege, trocknen die Spitzen schnell aus, das Haar wird frizzig, stumpf und glanzlos. Damit dein Haar von all dem verschont bleibt, haben wir dieses Set speziell für diese Ansprüche zusammengestellt.

Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA Love Cool Blonde - Set