GLAMOUR Shopping Week Salon nur
mit GLAMOUR Shopping Week Rabatt
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 12,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 104,55 statt € 104,55
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 93,00
JETZT ENTDECKEN
OPTIONALES UPGRADE
Treatment Perfection
Treatment + Treatment Helfer für ein perfektes Ergebnis!
nur € 0,00 statt € 63,00
JETZT ENTDECKEN

NEWSHA Love Colored Hair - Set

De ultieme verzorgingsroutine voor gekleurd en gekleurd haar.

€ 85,00
Inclusief btw, plus Verzending
Availability: In stock
SKU
S-30190

Jouw set voor de optimale verzorging van gekleurd haar

Gekleurd en vooral gebleekt haar heeft meer en aanzienlijk intensievere verzorging nodig, omdat kleuren, stylen met een stijltang, föhnen en omgevingsinvloeden zoals koude, droge lucht of intens zonlicht het haar kunnen belasten. Het is daarom belangrijk om gebruik zowel verzorgings- als stylingproducten waarvan de actieve ingrediënten en natuurlijke ingrediënten specifiek zijn afgestemd op de behoeften van gekleurd haar.De set bevat:

Color Protect Shampoo 250ml
Het beschermende schild voor gekleurd haar met natuurlijke UV-bescherming. De natuurlijke aloë vera extracten intensiveren de glans van het haar. De aloë vera gel heeft een kalmerende werking op de hoofdhuid en is tevens een rijke bron van vocht en soepelheid.

Color Masque Diamond Gloss 150ml
Verrijkt met het NEWSHA Care Complex, voedt, verzorgt en versterkt het Color Masque het haar duurzaam. De kleurloze glans geeft het haar adembenemende glansreflecties en kan gecombineerd worden met elke andere kleurnuance. Het 3 in 1 verzorgings- en kleurmasker voorziet je haar van essentiële voedingsstoffen, terwijl pure kleurpigmenten het een nieuwe, stralende glans geven. Verrijkt met keratine.

No More Frizz Crème 75ml
Onze No More Frizz Cream is de wondermiddel tegen die vervelende kleine haartjes. Dankzij verzadigde en onverzadigde vetzuren is mangoboter een waardevolle vochtinbrengende crème voor je haar.

Luxe Treatment Oil 30ml
Als een rijke, maar vederlichte verzorgings- en stylingolie, geeft het het haar soepelheid, definitie geeft het ons een extra dosis glans. De gebruikte arganolie is rijk aan onverzadigde omega-3 & -9 vetzuren, die het haar versterken, gezondheid geven en gespleten punten voorkomen.


LET OP: Dit artikel is uitgesloten van kortings-/actieacties.

Masseer een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot Color Protect Shampoo in je haar, emulgeer het met water en spoel het daarna grondig uit.

Breng het COLOR MASQUE gelijkmatig aan op handdoekdroog haar en werk het gelijkmatig in de lengtes en punten met een grove kam om een ​​uniform kleurresultaat te bereiken. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 5 tot 15 minuten laten inwerken - daarna grondig uitwassen. Style het haar vervolgens naar wens.

Wrijf een kleine hoeveelheid No More Frizz Cream in de handpalmen en werk in droog haar. Ook ideaal als finishing product na het stylen.

Werk de haarolie in de vochtige lengtes en punten en style je haar vervolgens naar wens. Ook op droog haar kun je de olie perfect gebruiken als finishing product.

Met de NEWSHA Love # ColoredHair - Set hebben we voor jou een ideale verzorgings- en stylingset gecreëerd, die optimaal is afgestemd op de behoeftes van gekleurd haar. Onze hoogwaardige en zeer effectieve ingrediënten en verzorgende stoffen voorzien je haar niet alleen van belangrijke voedingsstoffen, ook je hoofdhuid wordt beschermd door de hydraterende werking van de natuurlijke ingrediënten.

Write Your Own Review
You're reviewing:NEWSHA Love Colored Hair - Set